1/8

Novi modeli tenisica Nike Air Max

Priča o slavnim tenisicama Air Max započela je prije 27 godina, kada je Nikeov dizajner Tinker Hatfield izumio tehnologiju “Visible Air“ - koncept koji je ostao postojan do danas i koji je zauvijek promijenio dizajn tenisica za trčanje te izbrisao granice između sportske i urbane kulture. U gotovo tri desetljeća stvorena je Air Max obitelj koja je sada upotpunjena proljetnim modelima.

Nike Air Max 1 Ultra City kolekcija

Nike „sportswear“ City kolekcija dolazi u šest cvjetnih varijacija modela Nike Air Max 1 Ultra. Kolekcija je inspirirana gradskim stilovima - Londona, Milana, New Yorka, Pariza, Šangaja i Tokija – domovima strastvenih trkača. Šest varijacija dizajna prate tri različita uzorka, a svaki je inspiriran karakterističnim cvijećem i određenim umjetničkim stilom.

 | Autor:

Ruže i ljiljani predstavljaju moderni New York i romantični, rokoko stil Pariza. London i Tokio predstavljaju ruže i cvjetovi trešnje u kombinaciji s gotičkim stilom. Za Milano i Šangaj odabrani su ljiljani i cvjetovi šljive u renesansnom stilu. 

 | Autor:

Nike Air Max 1 Ultra Moire 

Osvježeni model s novim potplatom koristi puno manje materijala što ga čini lakšim. Tenisica je napravljena od sintetičke antilop kože koja je pričvršćena laserski čime se izbjegavaju šavovi te poboljšava fleksibilnost. 

 | Autor:

Modeli iz kolekcije Nike Sportswear Women’s City dostupni su po cijeni po od 1450,00 kn u Nike shopu Ilica te trgovini NOSS.

Tenisice Nike Air Max 1 Ultra Moire dostupne su, na Nike prodajnim mjestima po cijeni od 1199,00 kn

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: None

Komentari 0