1/30

Karim Rashid dizajnirao futrole za smartphone

Calypso Crystal predstavlja šest novih high end dizajnerskih zaštitnih maski i futrola za vaš iPhone 4/5 i Galaxy S4. Design by Karim Rashid iz New Yorka ručni je rad napravljen od srebra, titana i vrhunske talijanske kože koji će na zanimljiv način osigurati vaš mobitel.

 | Autor:

Karim Rashid je svjetski poznati dizajner čiji je rad sadržan u 20 stalnih zbirki u umjetničkim galerijama širom svijeta, te je vlasnik više od 300 prestižnih svjetskih nagrada za dizajn. Njegova raznolikost pruža mu mogućnost da unakrsno spaja ideje, materijale i estetiku s jedne tipologije na iduću, na taj način šireći horizonte i pomičući granice dizajna.

 | Autor:

Dizajner je prišao izradi jednostavnog CalypsoCase dizajna s velikim poštovanjem i pronašao način kako ga spojiti sa svojim razigranim ekstravagantnim dodirom. Rezultat je jedinstvena simbioza linija i asimetričnosti koje čine pravo malo umjetničko djelo.

 | Autor:

Trodimenzionalni uzorak je usklađen s CalypsoCase maskama i futrolama za mobitele. Izrađen od selektirane vrhunske talijanske kože u zahtjevnom procesu dolazi u tri zanimljive boje, te nudi šest zanimljivih CalypsoCase modela. Svaki model je dostupan po cijeni od 149 eura.

 | Autor:

U galeriji detaljnije pogledajte maske i futrole CalypsoCase by Karim Rashid...

Photo: None

Komentari 0