10. siječnja 2014.

Novi editorijal Zorana Aragovića

Joanna Paciorek.

Za nedavnog posjeta Osijeku, dizajner Zoran Aragović koji kreira pod imenom BiteMyStyle fashion design snimio je editorijal za svoju aktualnu kolekciju jesen/zima 2013/14 prikazanoj na posljednjem Perwoll Fashion.hr-u.

 | Autor: Joanna Paciorek Joanna Paciorek

U kolekciji prevladava nešto zagasitiji i smireniji kolorit, sa prepoznatljivim Aragovićevim rukopisom kolažiranja tkanina i različitih uzoraka no ovaj puta u nešto jednostavnijem stylingu što je razlog da je kolekcija bila jako dobro prihvaćena i pohvaljena sa strane modnih kritičara.

 | Autor: Joanna Paciorek Joanna Paciorek

U editorijalu fotografkinja Joanna Paciorek prikazala je drugo lice BMS djevojke koja i dalje obožava punk ali ovaj puta je više naglašena njezina dominantna strana i seksipil. U kreativnom timu sudjelovale su i Valentina Roso koja je bila zadužena za make up, dok se je za frizuru pobrinuo Ka beauty centar Osijek, a u ulozi modela našla se mlada i sve traženija Josipa Grgurić.

 | Autor: Joanna Paciorek Joanna Paciorek

Cijela aktualna kolekcija može se pogledati na službenoj stranici brenda, a brend možete pratiti i na Facebook stranici gdje su objavljeni svi trenutno dostupni artikli.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0