1/11

Novi doživljaj odabira vjenčanog prstenja by ZK

Zlatarna Križek svim budućim mladencima nudi jedinstven doživljaj u svojoj poslovnici u hotelu Westin, na adresi Kršnjavoga 1 – ZK WeddingCorner. To je kutak namijenjen mladencima koji u intimnoj atmosferi i ugodnom ambijentu kreiraju i odabiru svoje vjenčano prstenje uz stručno vodstvo djelatnika Zlatarne Križek.

 | Autor:

U ponudi mladenci mogu izabrati između 1.000 modela vjenčanog prstenja, među kojima se posebno ističu dvije nove kolekcije Zlatarne Križek: ZK Romanca i ZK Ljubav ima svoj potpis. ZK Romancu obilježava romantičan detalj, miligrif, koji se od davnina ručno ugrađivao u zaručničko i vjenčano prstenje. ZK Ljubav ima svoj potpis je vjenčano prstenje s potpisom Lejle i Tarika Filipovića koje se odlikuje s modernim i urbanim dizajnom, a rezultat je najnovijih tehnoloških dostignuća.

 | Autor:

Uz vjenčano prstenje mladenci u ZK WeddingCorneru mogu izabrati dodatne detalje koji će ih činiti jedinstvenim na njihov poseban dan: nakit za Nju, kravata za Njega, ali i novo u ponudi ZK, poklone za kumove i roditelje, a riječ je o gumbima za manžete. Za potpuni doživljaj, Zlatarna Križek u svom ZK WeddingCorneru za sve mladence omogućila je besplatnu konzumaciju pića u suradnji s hotelom Westin.

 | Autor:

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije vjenčanog prstenja Zlatarne Križek...

Photo: None

Komentari 0