Novi Budi.IN zna koje sandale su hit ove sezone

Svakog ljeta vraća nam se jedan od najvećih trendova sandala - gladijatorice ili rimljanke, a zapravo ih volimo već stoljećima.

Daleko su dogurale te divne visoke sandale na vezanje. Od ranog doba rimskoga Koloseuma do pista najvećih svjetskih dizajnera, potpuno nam je jasno zašto ih svi toliko vole. Iako ovogodišnji trendovi predlažu da nosite gladijatorice ili rimljanke, kako god ih zvali, u različitim varijantama - od kožnatih, preko platnenih, do onih ukrašenih pomponima ili privjescima...

 | Autor: Splash Splash

Osim toga, dio smo subotnjeg magazin posvetili i nešto drugačijem animal printu. Ovogodišnji trend iznenadio je i najveće modne znalce - osim (ili, bolje rečeno, uz) uvijek prisutnog leoparda, zebru, dalmatinera i tigra, životinjski likovi pojavili su se na odjeći ne samo kao print nego kao pravi motivi.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Našu novu naslovnicu krasi 30-godišnja liječnica iz Rijeke, Gabrijela Sopta Primorac, a u subotnjem broju pročitajte i sve o pripremi noktiju za plažu i more. Donosimo vam izbor najboljih lakova za nokte s jakim pigmentima i one koji imitiraju gel, kako biste bez brige uživali u odmoru.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Za ljubitelje interijera pripremili smo pravu poslasticu. Kako su krenula sniženja, izabrali smo chic detalje za dom s popustom.

 | Autor: arhiva arhiva

Photo: arhiva

Komentari 0