05. veljače 2013.

Novi broj SuperMile

Zvijezda broja najčitanijeg ženskog mjesečnika SuperMila je glumica Ecija Ojdanić koja nam je otvorila dušu i otkrila zašto je pristala na drastičnu promjenu imidža, ali i neke manje poznate stvari o sebi, poput obiteljske tragedije koju je proživjela.

 | Autor: Pronašli smo najveće hrvatske obitelji. Pjevač klape Intrade Tomislav Bralić otkrio nam je kako izgleda kada se okupe čak 52 člana njegove najbliže obitelji, kako izlazi na kraj sa svoja četiri sina te kako je bilo odrastati kao jedno od desetero djece. Osim njega, tu je i glumačka obitelj sa četvero djece te liječnička s njih čak osmero.

Ksenija Erker podijelila je s čitateljima svoje najomiljenije recepte, a u gastro rubrici potražite i sve o najslasnijim pokladnim kolačima te običajima njihova spravljanja u raznim dijelovima Hrvatske.

 | Autor: U novoj SuperMili čekaju vas i novosti iz svijeta mode, ljepote, zdravlja i roditeljstva, a ne propustite saznati istinu o saunama i za koga su korisne, a za koga nisu. Donosimo i prijedloge kako sitnicama u domu stvoriti atmosferu za Valentinovo.
SuperMila izlazi u srijedu 6. veljače besplatno uz 24sata. Požurite po svoj primjerak jer su količine ograničene!

Komentari 0