15. ožujka 2013.

Nove avanture sestara Kardashian

E!‐jeva serija Kourtney & Kim Take Miami prati sestre Kardashian u egzotičnom Miamiju, a serija se premijerno počinje prikazivati u nedjelju, 17. ožujka, u 21h. Sestre Kardashian, Kim i Kourtney, obnavljaju svoj butik Dash i još jednom munjevito osvajaju South Beach.

 | Autor: Kourtney & Kim Take Miami, nova je E!jeva reality serija koja se nastavlja na sedmu, planetarno popularnu sezonu Keeping Up With The Kardashians. Kourtney & Kim Take Miami premijerno će se prikazati u nedjelju, 17. ožujka, u 21 sat na E! kanalu.

 | Autor: Obzirom da će na ovoj destinaciji boraviti nekoliko mjeseci, Kourtney će, zajedno sa svojom djecom, Masonom, Penelope i partnerom Scottom u Miamiju dijeliti vilu sa sestrom Kim. Nakon nedavnog velikog otvorenja Dash butika na Melroseu u Los Angelesu i uspješnom poslovanju Dasha u New Yorku, dvije poduzetnice odlučile su Dash butikom osvojiti i Miami.

 | Autor: Uz pripreme za pojavljivanje u X Factoru, poslovna partnerica i mlađa sestra, Khloé, također će posjetiti sestre kako bi se uvjerila da je njen ulog u Dash siguran te da se njeno mišljenje još uvijek poštuje.

Za vrijeme boravka u Miamiju, Scott nastavlja s razvojem svog portfelja, istraživanjem mogućnosti za otvaranje vlastitog restorana. Mogu li tri sestre, zajedno s djecom i Scottom živjeti skladno ili će Miami pogoditi još jedna Kardashian oluja?

Kourtney&Kim Take Miami pratite od nedjelje, 17. ožujka, u 21 sat samo na E! kanalu.

Komentari 0