Nova sezona Schwarzkopf Cro A Portera

Novo izdanje modnog projekta Schwarzkopf Cro A Porter, koji okuplja najeminentniju listu domaćih dizajnera u svojim redovima, je pred vratima. Tri dana, od 15. do 17. listopada biti će rezervirana za najbolje od hrvatske mode.

I ove sezone Schwarzkopf Cro A Porter posjetitelje i medije vodi na uzbudljivu novu lokaciju, te najavljuje svježinu kompletnog modnog doživljaja.

 | Autor: Srećko Rundić Srećko Rundić

Pred nama je 26. sezona koju s veseljem najavljujemo. Ovaj puta smo na novoj/staroj atraktivnoj lokaciji HAUBA@LAUBA, tik uz Kuću za ljude i umjetnost Lauba. Kao i svaki puta do sad, pripremamo potpuno drugačiju produkciju i puno noviteta. Prostor je jako zanimljiv, a novost je da će se po prvi puta Schwarzkopf Cro A Porter održati u sklopu urbanog festivala koji se od 07. do 17. listopada održava u Haubi. Predstavit ćemo i neka nova dizajnerska imena, na kojima svake sezone inzistiramo jer oni donose osvježenje u samom projektu“, objasnio je Viktor Drago, idejni začetnik, umjetnički direktor i producent Schwarzkopf Cro A Portera.

 | Autor: Srećko Rundić Srećko Rundić

Kao najava cijelog projekta snimljena je i popratna kampanja, a zvijezde ovosezonske kampanje su predivna Josipa Kusić i mlada Nikolina. Josipa je, pored Branke Bebić i Vanje Rupene, jedina hrvatska misica koja je ostvarila zavidnu inozemnu karijeru, a zahvaljujući svojoj klasičnoj ljepoti, još uvijek aktivno sudjeluje na svim relevantnim modnim tržištima. Mlada Nikolina strogo je čuvana tajna domaće mode, djevojka za koju se otimaju svjetski modni agenti. Iako je tek napunila 15 godina, Nikolina se do sada našla u ulozi modela na kampanjama modnih dizajnera Juraja Zigmana te modnog dvojca Vuletić-Hortig.

 | Autor: Srećko Rundić Srećko Rundić

Kampanju je snimio mladi i talentirani Srečko Rundić koji već potpisuje modne editorijale magazina Diva i Elle te je dobitnik nagrada za modnu fotografiju. Make up potpisuje Petra Sever, a kosu Matej Tonković za salon Glamour. Kampanja je snimljena pod kreativnim vodstvom Viktora Drage, a modeli nose odjeću modnih kuća Nebo i Lokomotiva.

 | Autor: Srećko Rundić Srećko Rundić

Ovosezonski, 26. Schwarzkopf Cro A Porter održat će se od 15. do 17. 10. 2015. u prostoru službenog naziva HAUBA@LAUBA, uz dugogodišnjeg partnera, brend Schwarzkopf, vodeće ime na području ljepote i njege kose, prisutno u 125 zemalja svijeta sa svojim dobro poznatim brandovima kao što su Schauma, Taft i Gliss. Schwarzkopf se ponosi svojom tradicijom, postavljanjem trendova i svjetskim uspjehom već 117 godina. Cijeli projekt započinje 07. i 08. 10. plesnim natjecanjem Urban Chapter, a 10.10. je rezerviran za veliki party pod nazivom SUPERHEROES by Burn, u organizaciji Schwarzkopf Cro A Portera i Laube.

Photo: Srećko Rundić

Komentari 0