1/12

Nova Lidlova modna linija će vas oduševiti!

Venecija već stotinama godina ne prestaje inspirirati – svojom ljepotom, tradicijom, poviješću i šarmom jednostavno oduzima dah.

Lidlova nova modna kolekcija See you in Venice inspirirana je upravo ovom romantičnom talijanskom destinacijom. Kolekcija je ovo zbog koje ćete se poželjeti izgubiti u uskim uličicama, na drvenim mostovima, u Duždevoj palači, na Trgu Svetoga Marka, u gondoli na Kanalu Grande – možda s markantnim gondolijerom?

 | Autor:

Lidlova kolekcija See you in Venice sastoji se od tri linije: Marine, Floral i Lingerie. Odjeća i obuća iz ove kolekcije napravljena je od vrlo kvalitetnih materijala, izuzetno ugodnih za nošenje, a nadopunjena je mnogobrojnim modnim dodacima poput remenja, naočala, ogrlica, marama i satova. Privlačan dizajn kolekcije See you in Venice jednostavno će vas oduševiti, a prva linija, Marine, bit će dostupna od četvrtka, 12. ožujka u Lidlovim trgovinama diljem Hrvatske.

 | Autor:

Linija Marine iz kolekcije See you in Venice inspirirana je morem. Plave, bijele i crvene kombinacije, mornarski uzorci i prozračne bluze kao da su stvorene za šetnje glasnim mediteranskim uličicama. Ovi izrazito kvalitetni komadi odjeće od ugodnog pamuka jednako će se svidjeti ženama i muškarcima, koji neće moći odoljeti poslovnom chicu ove mornarske linije. Vidimo se u Veneciji!

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: None

Komentari 0