Nova kolekcija o’grlica Ane Šesto

Suvremena hrvatska fotografkinja, Ana Šesto u novoj kampanji za proljeće/ljeto 2015. predstavila je novu kolekciju o’grlica 600toGo.

Kako bi svoju fotografsku aktivnost približila većem broju uživatelja, odlučila je fotografije izmjestiti iz uobičajenih izložbenih prostora i primijeniti ih na predmete koji se nose, dodiruju, koriste.

 | Autor: Karmen Poznić – Oblak Photography Karmen Poznić – Oblak Photography

Motivi  nove kolekcije o’grlica 600toGo raznoliki su i na sebi nose motive mnogih predmeta, situacija, detalja. Na nekima su bicikli, koji su autoričin omiljeni motiv, portafoni, stari pisaći strojevi, kišobrani te raznoliki objekti koji ispred Aninog objektiva oživljavaju. Većina je potpisana nekim mudrim motom, potpisom, lirskom crticom.  Primjerice Life is like riding a bicycle, One day, you’ll be just a memory for some people, Do your best to be a good one, Life is like an ice-cream enjoy it before it melts...

 | Autor: Karmen Poznić – Oblak Photography Karmen Poznić – Oblak Photography

Interesantno je kako su o’grlice izrađene od magnetne folije, pa tako magneti koji su najčešće ukras hladnjaka mogu funkcionirati kao o’grlice ili broševi. Naglašavamo kako svi magneti na sebi imaju UV zaštitu i printani su na kvalitetnom fotopapiru, stoga je njihova dugotrajnost zajamčena.

 | Autor: Karmen Poznić – Oblak Photography Karmen Poznić – Oblak Photography

Magneti međusobno djeluju silom jedni na druge i to međudjelovanje se opisuje odbijanjem istoimenih polova i privlačenjim raznoimenih. Na taj način se fotografsko i fizikalno preklapa u privlačnosti i pozitivnom djelovanju na ljude.

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: Karmen Poznić – Oblak Photography

Komentari 0