1/12

Nova kolekcija Blame Lu

Lukrecija Tomušić, djevojka koja stoji iza uspješnog branda Luce Lu pod kojim izlazi ženski, rukom rađeni i oslikani nakit (ogrlice, kragnice, prstenje, krune..) odvažila se na pokretanje novog branda Blame Lu za koji je ovih dana rađen mini editorijal.

 | Autor: Doris Fatur Doris Fatur

Blame Lu izbacuje mušku kolekciju nakita baziranog na ilustracijama. Uglavnom su to kragnice, manžete te pokoji broš a zajedničke su im vesele ilustracije životinjskog svijeta te predmeta na bijeloj pozadini. Ovom mini kolekcijom Luce opet pomalo izaziva tržište kojem opako nedostaje muškog nakita a odlike njenog su takve da pristaje svakom modernom casual mladiću kao i onim dečkima koji su kročili u poslovni svijet i pripadajući mu stil.

 | Autor: Doris Fatur Doris Fatur

Editorijal je rezultat ugodnog druženja redom riječkih kreativaca a rađen je u ateljeu kostimografkinje Matee Pasarić, djevojke koji također stoji iza brenda Jane Doe, koja je ulogu kostimografa vješto odigrala i za potrebe ovog editorijala. Fotografiju i make up potpisuje Doris Fatur, fotografkinja, stilistica te ženski dio dvojca branda Micica, dok je za hairstyling zadužena Ivana Tićak.

 | Autor: Doris Fatur Doris Fatur

Modeli koji nose nakit su riječki dečki Vid Barić, poznati hrvatski snowborder, Toni Prezime te Vedran Krišković. Za editorijal je rađen i making off gdje fotografiju i video potpisuje Marta Ožanić a glazbu Bernard Blašković, dvojac koji stoji iza branda Senzorz.

U galeriji pogledajte više fotografija...

Photo: Doris Fatur

Komentari 0