Nova kampanja za Etnu Maar

Nova kolekcija hrvatskog modnog studija Etna Maar inspirirana je filmom ”The Matrix”. Baš poput glavnog junaka Nea, dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik, krenula je u bitku sa ”strojem” koji diktira što se mora nositi ove sezone.

Pred sebe je postavila izazov: pokazati kako su modni trendovi samo iluzija za koju je netko, u određenom trenutku, odlučio da će biti istinita. Andrijanina nova kolekcija, simboličnog naziva ”The One”, namijenjena je onima koji odbijaju poslušno slijediti trendove i biti dio kolektiva. Obraća se modnim buntovnicima koji aktualne trendove koriste samo kao inspiraciju i interpretiraju ih na sebi svojstven način.

 | Autor: Karmen Poznić Karmen Poznić

U samoj je kolekciji vidljiva ”bitka” avantgardnih krojeva s tri aktualna trenda: minimalizmom, raskošnom slojevitošću i vječnom ljubavi prema crnoj boji. Kolekcija uključuje bogata pletiva izrađena od efektne vunene pređe – zaštitni znak Etne Maar, duge kapute i haljine koje izgledaju poput skulptura. Prevladavaju crna, siva i petrolej zelena boja.

 | Autor: Karmen Poznić Karmen Poznić

Od materijala su korišteni vuna, neopren, pamuk i umjetno krzno, a na bazičnim odjevnim predmetima  poput majica, potkošulja ili tajica pojavljuje se print s programskim kodom Etna Maar web stranice.

Ulogu zaštitnog lica kolekcije za jesen/ zimu 2014./15. odigrala je fantastična Ivana Severinac (Taliamodel) pred objektivom fotografkinje Karmen Poznić. Kompletno žensku ekipu sa snimanja zaokružuju Tena Bašić, koja se pobrinula za make-up, i Nina Dundur koja potpisuje frizuru.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: Karmen Poznić

Komentari 0