21. rujna 2012.

Nova jesenska kolekcija brenda Replay

Pixsell.
1/15

U zagrebačkom VIP klubu povodom 30. rođendana highstreet brend Replay predstavio je svoju kolekciju za jesen/zimu 2012./2013., a događaj su pratili pa čak i nosili kolekciju brojne osobe iz javnog života.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Reviju su otvorili Lea Dekleva, Marko Tolja, Marijana Batinić i Filip Jurčić noseći Replay komade, dok je Mia Kovačić, prezenterici ovog brenda, otvorila službeni dio.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Nova kolekcija za jesen/zimu obiluje dobrim traper komadima, a dominiraju zagasit kolorit s vodećom sivom bojom. Kratke hlače ukrašene popularnim nitnama, kožne hlače i krzno idealni su komadi za boho chic i heroin chic stil u duhu Kate Moss.

Zagasite boje na mahove su osvježenje zlatnim komadima, poput bolera i topića, a sjajne čarapice nose se na salonke.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Pletivo je bogato, teško i toplo, s rukavima koji idu u A kroj, a nosi se uz uske hlače. Osim po traperu Replay brend je poznat i po svojim cipelama. Ni ove sezone nisu zakazali. Prevladavaju gležnjače u military stilu s visokom petom i salonke čija peta je ukrašena nitnama.

U galeriji detaljnije pogledajte pojedine komade iz kolekcije jesen/zima 2012./2013….

Komentari 0