1/8

Nova definicija elegancije: Neobična kolekcija Elizabeth Kennedy

Iako je debitantsku modnu reviju vlastite kolekcije odradila tek nedavno, ova odvažna dizajnerica ima višegodišnje iskustvo u ispunjavanju i najzahtjevnijih modnih želja svojih klijentica...

Elegantne haljine Elizabeth Kennedy u posljednje vrijeme imali smo prilike vidjeti i na raznim crvenim tepisima, na kojima su ih ponosno prošetale brojne slavne dame.

Riječ je o dizajnerici koja je svoje umijeće tek nedavno predstavila modnom svijetu, ali je vrlo brzo ostvarila značajne rezultate.

Njezina vizija temelji se na elegantnim haljinama koje laskaju ženskoj figuri, ali istovremeno šokiraju svojim dizajnom. Upravo se tim pravilima vodila i kada je osmišljavala svoju novu Resort kolekciju večernjih haljina.

 | Autor: elizabethkennedy.com elizabethkennedy.com

- Mnoge žene se boje eksperimentirati i riskirati s odvažnim odjevnim kombinacijama, ali istovremeno žele biti moderne i cool. To ponekad može biti dosadno - objasnila je Elizabeth koja je pronašla način kako zadovoljiti svim tim željama klijentica.

Njezino rješenje: Na prvi pogled izgledajte klasično, uobičajeno i već viđeno, a kada se okrenete - neka vaša pojava oduzima dah! Naime, prednja strana njezinih haljina je profinjena, dok je stražnja strana dramatična i odvažna.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Upravo se to pokazalo kao dobitna kombinacija jer su poznate dame "poludjele" za dizajnom Elizabeth Kennedy pa smo njezine kreacije prošetale Mindy Kaling, Laverne Cox i mnoge druge.

Photo: elizabethkennedy.com

Komentari 0