Nina Badrić ambasadorica raskošnog nakita

Tvrtka Freywille – svjetski lider u stvaranju luksuznog umjetničkog nakita od finog emajla ukrašenog 18 kt i 24 kt zlatom, u listopadu otvara svoj ekskluzivan butik u Zagrebu, u Preradovićevoj ul. 2. Za prvo predstavljanje u Hrvatskoj, angažirao je za ambasadoricu našu glazbenu divu Ninu Badrić.

Freywille nakit jedinstven je po autentičnom umjetničkom dizajnu bogatom raskošnim i živopisnim motivima te inspiriran najvećim majstorima slikarstva; Monet, Klimt, Hundertwasser i Mucha. Svaki  komad nakita ručno se izrađuje u izvornom ateljeu u središtu Beča, na istoj lokaciji još od 1951. Ovaj austrijski brand prisutan je s 90 butika u 35 zemalja. Freywille donosi onaj savršen osjećaj da živite umjetnost svaki dan, a od listopada u tom će osjećaju moći uživati i sve Zagrepčanke!

 | Autor: Mare Milin Mare Milin Vrijednosti poput prve ljubavi, radosti i strasti inspiriraju umjetnike da vizualno te pomalo romantično dočaraju ove koncepte u nakitu kolekcija prozaičnih imena poput Ode to Joy of Life, Floral Symphony ili The Spirit of Africa. Grafičke kompozicije evociraju pozitivno viđenje svijeta, iskrenu romantiku, estetiku i savršen stil. Umjetnička istraživanja novih motiva, mnoštvo skica i kolorističkih detalja prethode kreacijama ovog dekorativnog nakita. Svaka kolekcija sastoji se od nekoliko setova - različitih interpretacija tema i sadrži: narukvice, ogrlice, prstenje, privjeske i naušnice te elegantne satove. Dodatni asortiman obuhvaća ručno bojene, svilene šalove i marame te pisaći pribor. Elegantna kolekcija za muškarce obuhvaća kravate i kopče, manšete i remene čije kopče odgovaraju temama kolekcija. Ljubav na prvi pogled!  Nina Badrić je oduševljena raskošnim Freywille nakitom koji ujedinjuje  eleganciju i umjetnost.

"Velika je čast biti ambasadorom svjetski poznatog branda Freywille u Hrvatskoj! Njegova energija i inspiracija desetljećima se crpi  iz lojalnosti jednoj predivnoj  tradiciji; više od 60 godina nakit se ručno stvara i umjetnički oslikava u izvornom ateljeu u Beču. Ljubav prema umjetnosti, vrhunska izvedba i duboko poštovanje prema drugim kulturama, definiraju rad i uspjeh Freywille kompanije te predstavljaju ono s čime se mogu poistovjetiti. Freywille nakit je otmjen, osebujan i trajne vrijednosti. Svaki komad je malo unikatno umjetničko djelo koje slavi humanizam, kreativnost i veličanstvenost života koja proizlazi iz obilja prekrasnih ljudskih emocija. Freywille nakit  biraju snažne, moderne žene, istančanog ukusa i snažno razvijene osobnosti kako bi istaknule svoju gracioznost i  privlačnost, ali prije svega svoju unutarnju snagu i stav“, izjavila je Nina Badrić.

Photo: Mare Milin

Komentari 0