1/24

Nezaboravan doživljaj cruise kolekcija ostavio publiku bez daha

Drugu večer obilježile su raznolike modne vizije pet dizajnera koji su oduševili svoje poklonike

U uzbudljivom finalu BIPA FASHION.HR-a Cruise Collection, u prekrasnom ambijentu Galerije Klovićevi dvori na platou Gradec, svoje su cruise kolekcije predstavili BiteMyStyle by Zoran Aragović, Martina Felja, Krie design, Ines Atelier, a večer je zatvorila modna revija Roberta Severa. Romantičnu završnicu, prikazanu na pisti, savršeno su dopunili taktovi glazbe u izvedbi benda Soul Shadows koji je pratio ovu nesvakidašnju modnu priču. Najvažniii modni događaj ljeta iz prvog su reda pratila poznata imena: Iva Šulentić, Nevena Rendeli, Ella Dvornik, Ecija Ojdanić, Anđa Marić, Ivana Šundov, Ivana Kovač, Petra Dugandžić, Ivana Marić, Minea, Lorena Nosić, Nives Celzijus, Ana Miščević i mnogi drugi.

 | Autor:

Drugu večer obilježile su raznolike modne vizije pet dizajnera koji su oduševili svoje poklonike. Ako je suditi po Zoranu Aragoviću, ljetni hit bit će upečatljivi neon u žutoj, zelenoj i rozoj boji.

 | Autor:

Mornarske prugice ove su sezone dobile prepoznatljiv kolorističan BiteMyStyle potpis, a razigranom kolekcijom dominiraju haljine, od onih uvijek hit maxi dužine s romantičnim volanima do sportske izvedbe haljina s kapuljačom. Kroz cijelu se kolekciju dominantno provlači bijela boja nadopunjena žutom, tirkiznom i rozom, a modeli su izrađeni od pamuka, viskoze te bijelog neoprena kojeg dizajner već nekoliko sezona koristi u svojim kolekcijama.

 | Autor:

Cruise kolekciju Aragović je upotpunio i s nekoliko modela kupaćih kostima jednodijelnih krojeva ali i dvodijelnih, ukrašenih romantičnim volanima.

Martina Felja predstavila je izrazito romantičnu, ženstvenu kolekciju inspiriranu odmorom. Krojevi su lepršavi i ležerni, a romantičan dojam dizajnerica postiže detaljima poput volana te nezaobilaznim cvjetnim uzorkom.

 | Autor:

Dizajnerica i u ovoj kolekciji najviše pažnje posvećuje haljinama, od onih dnevnih do glamuroznih večernjih. Boje koje koristi odlično se uklapaju u ljetnu modnu priču: bijela, bež, smaragdno zelena, tirkizna, a materijali su prirodni i prozračni: pamučni popelin, čipka i svila.

 | Autor:

Krie design predstavio je elegantnu, sofisticiranu cruise kolekciju za koju je dizajnerica Kristina Burja inspiraciju potražila na francuskoj rivijeri.

 | Autor:

Stroge linije krojeva ublažavaju strukturalni detalji poput raskošnih volana ili pletenica koje je dizajnerica ukomponirala u cruise kolekciju kao poveznicu s kolekcijom proljeće/ljeto.

 | Autor:

Osim crne i bijele, kolekcijom dominiraju narančasta, kao i boja limete.

Dizajnerica Ines Janković koja se krije pod brendom Ines Atelier omiljena je među poznatim damama u susjednoj Srbiji, a svojom Bird In Space kolekcijom oduševila je zagrebačku publiku.

 | Autor:

Osnovna ideja i motivacija je predstaviti modernu ženu koja unatoč novim trendovima, nije izgubila svoju senzualnost i sofisticiranost. Njezina žena je slobodna i poletna što je prikazano korištenjem laganih svilenih tkanina, s printanim motivom krila upotpunjenim detaljima neonskih boja.

 | Autor:

BIPA FASHION.HR Cruise Collection zatvorila je revija Roberta Severa. Linije ove cruise kolekcije pod nazivom Angie Rose su već prepoznatljiva silueta RS brenda, izrazito nosive, i satkane od ugodnih i finih materijala poput svile, viskoze te ručno pletene kačkane čipke koja je okosnica i ove kolekcije.

 | Autor:

U formi se dizajner poigrao i dužim modelima koji raskošću i volumenom najljepše ističu siluetu ženskog tijela. Poznat kao majstor kombiniranja različitih krojeva, dužina, uzoraka i boja s ovom cruise kolekcijim obraća se ženama koje vole decentnu eleganciju i chic, s puno detalja kojima dizajner posvećuje posebnu pažnju. Angie Rose nosi suknje u nekoliko dužina, lepršave i duge od fine čipke, košulje opuštenog i oversized kroja, ukrašene volanima i čipkom - koje odaju romantičnu stranu RS branda. 

 | Autor:

Posljednja večer BIPA FASHION.HR-a Cruise Collection završila je tradicionalnim White Partyjem koji je u atriju Galerije Klovićevi dvori, uz odličnu glazbenu pratnju i opuštenu atmosferu, potrajao do kasno u noć. U ljetnu white temu partyja, odlično su se uklopili i kokteli spravljeni od superpremium gina Star of Bombay koji poslužen u kombinaciji sa savršeno izbalansiranim tonikom, kao što je Erasmus Bond, kriškom limuna i ledom, osvaja nepca najvećih znalaca i uživaoca gina. Idilično finale još jedne sezone BIPA FASHION.HR-a Cruise Collection oduševilo je publiku modnom bajkom na zagrebačkom Gornjem Gradu.

Photo: Bipa

Komentari 0