Rihannina posljednja suradnja s Pumom rezultirala je čupavim natikačama

Čupave natikače dolaze u bijeloj, crnoj i ružičastoj boji, a ako ne znate kako ih nositi, inspiraciju potražite kod njihove dizajnerice

Rihanna je predstavila novu kolekciju Fenty obuće u suradnji s brendom Puma, za koje baš i nismo sigurni da će se razgrabiti, kao što je to da sada bio slučaj. Naime, radi se o čupavim natikačama koje više izgledaju kao kućne papuče, nego kao nešto što biste nosili vani.

 

Get ready for summer!!!! #THEFURSLIDE will be available on Puma.com on April 22 at 10am  #FENTYXPUMA

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Kao što je to napravila i sa posljednja dva hit Puma modela, Rihanna je klasičnoj silueti cipela udahnula dozu vlastitog stila. Prvo su to bile 'creepersice' s platformama, zatim tenisice sa super dugačkim jezikom, a sada je predstavila natikače s krznom i satenom, koje dolaze u tri boje: bijeloj, crnoj i svijetlo ružičastoj. Ako ne znate kako ih nositi, inspiraciju potražite kod njihove dizajnerice, jer ih Rihanna već neko vrijeme kombinira u svakodnevnim outfitima.

 

selfie life for @theFADER #FADER100

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

 

 

creep.

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Rihanna čak i nije prva koja je predložila ovaj čupavi trend. Sjećate se Gucci i Celine dlakavih cipela o kojima smo već ranije pisali, a koje je također, između ostalih, prošetala i Rihanna? U svakom slučaju, natikače i klompe jedan su od najvećih trendova sezone, a pjevačica je svim obožavateljicama ovog modela obuće pružila udobniju i sportsku varijantu. Čupave natikače s Rihanninim potpisom bit će u prodaji od 22. travnja.

Photo: puma

Komentari 0