Stars

Ne ispušta je iz ruku: Znamo koliko stoji Sevina torbica!

Po svemu sudeći pjevačica koja uvijek vjerno prati trendove pronašla je omiljeni modni dodatak za nadolazeću sezonu

Još jedan dan, još jedna sjajna kombinacija Severine Kojić. Prelijepa pjevačica svoje je obožavatelje već pomalo razmazila istančanim osjećajem za modu, ali i nepogrešivim stilom. 
No, to ni ne čudi kada već jedan pogled na njen Instagram profil otkriva kako ona lakoćom kombinira dizajnerske komade, kreacije mladih dizajnera koji su tek na svojim počecima, ali i "ulove" iz high street trgovina koje i vi redovito posjećujete.

Nije rijetkost da se u njenoj zavidnoj kolekciji nađu i komadi koje često viđate na crvenim tepisima ili modnim revijama. Upravo jednim takvim u posljednje vrijeme sve se češće hvali. Točnije, ne ispušta ga iz ruku.

Pogađate, riječ je o omiljenom modnom dodatku većine žena - torbici, ali naravno s posebnim potpisom.

Naime, čak i u teškim trenucima Severina se trudi biti dotjerana od glave do pete. Tako se na posljednjem ročištu, na sudu u Zagrebu gdje se još jednom susrela s bivšim suprugom Milanom Popovićem kako bi pokušali riješiti pitanje skrbništva nad sinom Aleksandrom, pojavila u profinjenoj i decentnoj kombinaciji. U cijeloj toj modnoj priči dominirala je upravo spomenuta torbica.

Crni model sa zlatnim detaljima te prepoznatljivim crveno zelenim prugama već na prvi pogled otkriva kako je riječ o brendu Gucci. Inače, ako se poželite počastiti ovim modelom pripremite "skromnih" 2.890 eura (oko 22 tisuće kuna). Upravo toliko košta ova crna ljepotica.

Osim toga, Severina je otkrila kako je nosi i poseban kaput.

Riječ je o modelu iz prve kolekcije mladih dizajnerica Mateje i Neire koje stoje iza brenda Mateyaneira, a moguće ga je kupiti na njihovom web shopu po cijeni od 700 eura (oko 5300 kn).

Inače, čini se kako je Guccijeva torbica stvarno osvojila srce pjevačice pa je rado kombinira i u večernjim, ali i dnevnim varijantama. Baš poput ove:

 

Hvala Zürich, hvala Face Club ❤ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Naizgled monotone boje, siva i crna, izgledaju potpuno drugačije ako im dodate malo dramatike. Upečatljiva kratka bunda, sunčane naočale s efektnim detaljima i malo Guccija i to je to.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0