Stars
Ljeto na Jadranu: Ivanka Trump planinari u haljini i gladijatoricama Ljeto na Jadranu: Ivanka Trump planinari u haljini i gladijatoricama

Ljeto na Jadranu: Ivanka Trump planinari u haljini i gladijatoricama

Plavokosa ljepotica plovi na luksuznoj, 138 metara dugačkoj jahti te neumorno razgledava ljepote Jadrana.

Da je Jadranska obala ovogodišnja hit destinacija celebrityja potvrdila je kći Donalda Trumpa, Ivanka Trump koja hrvatskim morem plovi u društvu supruga Jareda Kushnera te prijateljice Wendi Deng Murdoch.

Veselo društvo je za svoje putovanje odabralo luksuznu jahtu Rising Sun. Ljepoticu dugačku čak 138 metara čija se vrijednost procjenjuje na 1,3 milijarde kuna.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Iako ih je na njoj tek troje, na jahti se nalaze čak 82 sobe te se može pohvaliti s čak 5 katova koji su međusobno povezani dizalom. Na njoj se nalaze brojni sadržaji, poput spa centra, teretane, kinodvorane, sportskih terena te vinskog podruma koji boravak na ovom 'plutajućem hotelu' čine puno udobnijim.

Ipak, vožnja jet skijem, kupanje i shopping njihove su glavne zanimacije tijekom odmora. 

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Prva destinacija bio im je Dubrovnik, a Ivanka nije propustila priliku da se i na Instagramu pohvali razgledavanjem ljepota ovog veličanstvenog grada.

 

Sight seeing with @wendimurdoch in Dubrovnik

Fotografiju objavljuje Ivanka Trump (@ivankatrump)

No, iskoristili su priliku i za posjet Hvaru, a bračni par se uputio i na planinarenje. Ipak, ono što je privuklo pažnju mnogih je pomalo neobična odjevna kombinacija koju je Ivanka odabrala za tu priliku.

 

Morning hike in Hvar

Fotografiju objavljuje Ivanka Trump (@ivankatrump)

Lepršava žuta haljina cvjetnog uzorka te omiljene sandale brojnih fashion blogerica, gladijatorice s potpisom upravo Ivanke Trump, ne čine se kao osobito sportska kombinacija, ali to lijepu avanturisticu nije pokolebalo u istraživanju ljepota otoka.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0