07. studenoga 2012.

Nestlé Lion žitarice vas vode na završnicu Sumrak sage

Poznata ti je ona 'Ne diraj lava dok spava'? Ima i jedna malo manje poznata izreka: Ne diraj lava dok doručkuje!

Nestlé Lion žitarice, ekskluzivni novitet na policama domaćih trgovina, napravljene su s cjelovitim (integralnim) zrnom te su obogaćene vitaminima, željezom i kalcijem, koji je važan za normalan rast i razvoj kostiju. Riječ je o novom proizvodu iz obitelji Nestlé žitarica namijenjenom mladima željnima brzog, ali ukusnog doručka koji će zadovoljiti sve njihove potrebe te im dati dovoljno energije za kvalitetan početak dana.

 | Autor:

Savršena kombinacija čokolade i karamele spojenih u hrskave dvobojne Nestlé Lion žitarice nepravilnog oblika idealan su odabir za sve koji ujutro prije škole ili odlaska na fakultet nemaju puno vremena, a žele pojesti ukusan i hranjiv doručak. Hrskave žitarice, opijajući miris karamele te čokolada koja će mlijeku dati slatkastu, ali ne preslatku aromu u trenu će razbuditi i one najumornije te ih pripremiti za novi radni dan.

A za sve željne vrhunske zabave i uzbuđenja, Nestlé Lion žitarice pripremile su posebno iznenađenje – ulaznice za Nestle Lion projekciju drugog dijela filma Praskozorje, epske završnice planetarno popularne Sumrak sage.

 | Autor:

Ukoliko želite doznati kako je završio obračun između vampira i vukodlaka, je li ljubav Belle i Edwarda uspjela preživjeti sve prepreke te je li Edward na kraju Bellu pretvorio u vampiricu brzo na Facebooku potražite Lion žitarice Hrvatska fan stranicu te sudjelujte u nagradnom kvizu. Trideset najsretnijih fanova Nestlé Lion žitarice nagradit će s po dvije ulaznice za premijeru godine.
Nestlé Lion žitarice, jedinstven okus čokolade i karamele. Moćan okus lavljeg doručka!

Više informacija potražite na Facebook stranici.

Komentari 0