1/8

Neraskidiva veza između Massa i Severine

Severina je ponovno pozirala za novu kampanju za Mass i to za kolekciju jesen-zima 2013./2014.

 | Autor: Muškarci nikada nisu, niti će razumijeti tu ogromnu ljubav i neraskidivu vezu koja postoji između svakog para cipela i njihove vlasnice.

Ikona stila Severina Vučković i u ovoj sezoni zasjala je u ulozi zaštitnog lica za popularni brand Mass. Na promotivnim fotografijama plijeni pažnju svojim ljepotom i mladolikim izgledom, te pozira u bijeloj košulji i jeansu u osam različitih modnih poza.

 | Autor: Tema nove kolekcije jesen-zima 2013./2014. je urbana, šarmantna i nepretenciozna žena u koju se Severina savršeno uklopila te je prikladna za ljubiteljice mode koje kroz odjevne kombinacije vole izražavati svoj stav. Bikerske čizme, gležnjaće te detalji poput zakovica, metalnih kopći, patentnih zatvarača kolekciji daju originalan stil koji ne ignorira modne smjernice.

 | Autor: Prateći trendove Mass je najavio još jednu zanimljivu kolekciju koja se uklapa u svakodnevni način života, obraća se ženama i muškarcima koje žele izgledati mlado, zavodljivo i urbano! 

Svojom obućom i modnim dodacima Mass nudi cijelokupan životni stil. Raznoliki izbor za sve generacije, za cijelu obitelj i za svaku prigodu.

 | Autor: U MASS trgovinama nalaze se svjetski poznati proizvođači obuće poput : Nike, Adidas, Fred Perry, Replay, Desigual, Tom Tailor, Converse, Skechers, Reebok, Puma, Merrell, Panama Jack, Gas, Pakros, S'Oliver, Bussola, Creator, Simmy, Mustang, Helly Hansen, TBS, Superfit, Mass i brojni drugi...

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije iz nove kampanje...

Photo: None

Komentari 0