Neobične tajice koje će probuditi sirenu u vama

Ljetni trendovi redovito dolaze u zaigranim, veselim bojama, a ako su uz to pomalo neobični sasvim je sigurno da će ga fashionistice obožavati!

Prva asocijacija na spomen tajica su dosadni modeli, najčešće u crnoj boji koje nosimo kada nam ponestane modne inspiracije ili se želimo osjećati potpuno opušteno u udobnosti svog doma.

U danima kada smo potpuno inspirativni možda se sjetimo i onih pomalo otkačenih tajica za vježbanje koje nam olakšavaju vrijeme provedeno u teretani. No, teško da ćemo se sjetiti prelijepih sirena...

Ipak, upravo su tajice ukrašene ljuskicama poput onih na sireninom repu postale pravi hit na društvenim mrežama. Naime, dizajnerski dvojac iz Njemačke, pod nazivom 'Tinkercast',osmislio je ovaj pomalo ekscentrični modni dodatak za kojim su "poludjele" brojne fashionistice. 

 

Mermaid on land 💦✨ @fancyshadows photo by Marisa parisella 💦✨

Fotografiju objavljuje 🌙Cassia Crawl (@cassiacrawl)

Dok tajice imitiraju boju kože, ljuskice dolaze u širokom spektru boja, pa se tako mogu nabaviti one u nježnoj, pastelno ružičastoj nijansi, ali i potpuno crnoj ili pak električno plavoj.

Ako i vi poželite, bar na trenutak, postati kraljica morskih dubina to zadovoljstvo možete kupiti na stranicama Etsyja gdje se ove neobične tajice prodaju po cijeni od 72,51 dolara (oko 430 kn).

Photo: Instagram @fancyshadows

Komentari 0