Neobičan dizajn: Biste li se udali u vjenčanici od toaletnog papira?

Nebrojeni metri svile, čipke i tila te obilje šljokica najčešći su materijali u izradi vjenčanica, ali to ne vrijedi ako se pita sudionike neobičnog natjecanja...

Organizacija vjenčanja ponekad je stresan posao, a odabir savršene vjenčanice u kojoj ćete zasjati na taj dan zasigurno vam ga ne olakšava. Često je riječ o višemjesečnom traganju koje završi odabirom haljine koja obiluje tilom ili pak čipkom. 

No, ako se pita grupu neobičnih dizajnera, to je vrijeme prošlo. Naime, američki kreatori u suradnji s portalom Cheap-Chic-Weddings, organiziraju već 12. po redu svjetsko natjecanje u izradi vjenčanica od toaletnog papira.

 | Autor: cheap-chic-weddings.com cheap-chic-weddings.com

Svake se godine prijavi oko tisuću natjecatelja, a njihov broj iz godine u godinu raste. Kada je u pitanju ovogodišnje natjecanje, već je odabrano deset najboljih kreacija te će se njihovi dizajneri okupiti na finalnom susretu, 16. lipnja u New Yorku, gdje će stručni žiri proglasiti pobjednika koji će doma odnijeti nagradu od čak 10 tisuća dolara (oko 60 tisuća kuna).

 | Autor: cheap-chic-weddings.com cheap-chic-weddings.com

Njihovi su alati isključivo super ljepilo, traka, igla, konac i, naravno, toaletni papir. Kako kažu, za izradu jedne ovakve vjenčanice potrebno je oko mjesec dana, a ponekad i više. Zbog osjetljivosti materijala ponekad je potrebno ponoviti proces izrade pa se on dodatno oduži. Ipak, krajnji rezultat je fascinantan!

Po svemu sudeći vjenčanice od toaletnog papira uskoro bi mogle postati glavni hit!

Photo: arhiva

Komentari 0