Native sadržaj

Rider – Brazilska strast za životom

Savršena kombinacija ležernog stila i vrhunske udobnosti. S Riderom, bit ćete spremni za svaku avanturu. Odaberite japanke, šlape i sandale inspirirane modom i kulturom koja je obilježje urbanog, živahnog Brazila. Na osunčanim plažama otkrivamo modu, dizajn, kulturu, ugodu i opuštenost. Rider japanke i sandale dizajniraju se i razvijaju u Brazilu, slaveći aktivnost, slobodu ali i ležernost. Rider nisu samo japanke, Rider su stav.

 | Autor:

Rider je dizajniran da bude izdržljiv i atraktivan, a iznad svega ekološki prihvatljiv. U Rideru smo posvećeni okolišu, zbog čega su japanke izrađene od materijala koji se recikliraju. Ne dovodeći u pitanje kvalitetu, mekani potplat prilagođava se vašim stopalima i prirodnom kretanju. Nakon dugog dana ispunjenog sportskim aktivnostima, ležernim šetnjama parkom ili obavljanja poslova po gradu, Rider vam pruža mekoću i udobnost koju jednostavno ne možete izbjeći.

 | Autor:

Posebne tehnologije u cijeloj liniji Ridera pomažu povećati udobnost, potporu i prozračnost koju svaka sandala nudi.

  • Flexpand® tehnologija koristi milijune pokretnih mikro-zračnih komora za stvaranje lakše i fleksibilnije sandale.
  • Airphibius® tehnologija omogućuje brzo otjecanje vode sa stopala dopuštajući da se i ventilacija i odvod vode odvijaju u isto vrijeme i kroz isti sustav kanala.
  • Tri komplementarna materijala stvaraju Softform® gornjište koje se nježno oblikuje uz vaša stopala bez ugrožavanja udobnosti i prozračnosti. Ovo su samo neke od mnogih tehnologija koje Rider ugrađuje u svoje nevjerojatne sandale.

Podignite svoju ljetnu garderobu na viši nivo uz nevjerojatne japanke i sandale Rider.

 | Autor:

 

Photo: None

Komentari 0