Native sadržaj

Ipanema - uvijek nova, uvijek Ipanema

Tražite li dugotrajnu udobnost ili japanke koja vam omogućuje da budete ono što jeste i izražavate svoju osobnost kroz jarke boje i dizajn, onda je Ipanema savršena za vas. Ipanema je prije svega najljepša plaža Rio de Janeira, gdje se sluša bossa nova iz 60-ih. Ovaj brand širi svijetom žarke boje i egzotične uzorke koji su duša Rio de Jeneira. Ipanema je sloboda od glave do pete. To znači da biraš kojim putem želiš ići i što ćeš nositi da te sunce prati kamo god da ideš.

 | Autor:

Zato ako trebate nove sandale ili japanke, Ipanema je najbolja opcija, ne samo zbog raznolikosti dizajna koji nude, već i zbog visoke kvalitete ekološki održivih materijala. Nova kolekcija predstavlja puno više od običnih modnih artikala, prvenstveno imaju snažan ekološki i etički utjecaj, posebno u očuvanju okoliša i odgovornog poslovanja za buduće generacije – to je Ipanema. Izuzetno udobne u spektru boja, proizvedene u Brazilu Ipanema japanke mogu se 100% reciklirati.

 | Autor:

Ipanema je nadahnuta plažom.

Ipanema ima kozmopolitsku dušu.

Ipanema se prilagođava svim životnim stilovima.

Ipanema podržava žene da kreiraju vlastite priče. Ipanema cijeni svakodnevni život, ljubav i žensku povezanost jer vjeruje da svaka žena uvijek ima puno toga za pokazati.

Moda, glazba, umjetnosti i odgovornost prema prirodi – TO JE IPANEMA koja podržava raznolikost i transformaciju žena u svim situacijama i na najrazličitijim mjestima - UVIJEK NOVA, UVIJEK IPANEMA.

 | Autor:

Photo: None

Komentari 0