1/7

Natalio Đangradović predstavio novu kampanju

Hrvatski dizajner Natalio Đangradović i ovog ljeta je predstavio novu kolekciju za sve ljubitelje njegovog modnog rukopisa.

 | Autor: Srećko Rundić Srećko Rundić Nakon prošlogodišnje kolekcije 'Suvremena Dubrovkinja', Natalio predstavlja svojevrsni nastavak ženstvene Dubrovkinje te je prikazuje u jednom potpuno novom svijetlu.

 | Autor: Srećko Rundić Srećko Rundić Kolekcija od skoro 35 komada izrađena je od svile, kepera (pamuka) i viskoze u svim bojama, a cijela kolekcija se najviše bazira na haljinama, od kojih. Prevladavaju koktel, večernje, svečane, ali i one kraće prikladne za dan.

 | Autor: Srećko Rundić Srećko Rundić Zaštitno lice i ove sezone je hrvatska manekenka Mia Matić, a za fotografije zadužen je mladi perspektivan fotograf Srećko Rundić. Poznati dizajner ništa nije želio prepustiti slučaju tako da je osim komada koji oduševljavaju, sam odradio i make up i frizuru da priču zaokruži baš onako kako je i zamislio.

 | Autor: Srećko Rundić Srećko Rundić Kampanja je snimana u Dubrovniku, a kao lokacija za snimanje poslužio je nekadašnji luksuzni hotel Belveder koji danas, nažalost, nije u funkciji.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije nove kampanje...

Photo: Srećko Rundić

Komentari 0