Narukvica "100% SVOJA" IN modni dodatak

Nakon uspješne cruise kolekcije "Dove 100% SVOJA by Ivica Skoko" predstavljene u Bolu na Braču, dizajner Ivica Skoko nadopunio je suradnju novim "in" modnim dodatkom – posebno osmišljena narukvica 100% SVOJA koja svojom snažnom porukom inspirira žene da se izraze, podignu samopouzdanje i u svakom pogledu "budu svoje".

 | Autor: Na Dove Fashion.hr Cruise-u Skokina kolekcija je uistinu bila posebna. Naime, na natječaj se prijavilo preko dvije tisuće žena, a odabranih 10 sretnica s najoriginalnijim stilom dobile su priliku surađivati s Ivicom Skokom. Dizajner je na temelju njihovog izgleda, stava i stila kreirao ljetnu kombinaciju koju su dobitnice ponosno prezentirale na modnoj pisti.

"Iznimno mi je drago da je moja suradnja s brendom Dove nastavljena i nakon Brača. Uživao sam stvarati kolekciju za stvarne žene i dizajniranje narukvice se učinilo kao logičan korak nakon kolekcije 100% SVOJA. Volim isticati žensku ljepotu, a ovaj put sam to odlučio napraviti dizajniranjem ove predivne narukvice“, izjavio je Ivica Skoko.

Narukvica 100% SVOJA dolazi u dvije različite boje – srebrenoj i zlatnoj, a od 1. kolovoza dostupna je u prodavaonicama dm-a. Uz kupnju Dove proizvoda za njegu tijela na poklon se dobiva ova jednostavna, ali upečatljiva narukvica kao podsjetnik da se osjećate lijepo i zadovoljno.

Mini kampanju za narukvicu snimila je mlada Dove ambasadorica Ivana Mlinarić, jedna od deset ambasadorica koje su na Dove Fashion.hr Cruise-u nosile reviju Ivice Skoke. Ivana je odradila izvrstan posao te vedrog duha i širokog osmijeha upotpunila ovu modnu priču.

U galeriji pogledajte ostale fotografije kampanje...

Photo: None

Komentari 0