Osvježite se domaćim sladoledom iz kućne radinosti po receptu Gastro.hr blogerice Tamare.
U vrućim ljetnim danima najlakše se ohladiti sladoledom i to onim na štapiću. Napravite ga sami od svega tri sastojka u većim količinama i posežite za njim kad god osjetite vrućinu, ali i potrebu za slatkim. U ovoj verziji sladoled je napravljen sa crnim ribizom, no vi možete upotrijebiti i maline, kupine, borovnice pa čak i marelice. Iskoristite svježe voće u sezoni.
Za sladoled od crnog ribiza potreban vam je jogurt od vanilije koji možete kupiti ili ga sami napraviti. U obični jogurt dodajte šećera u prahu i jednu žličicu vanilin ekstrakta ili jedan vanilin šećer.
Više saznajte na portalu Gastro.hr
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.