Naočale hrvatskog brenda Sheriff & Cherry na stranicama australskog Voguea

Nizozemska manekenka Lara Stone na stranicama travanjskog izdanja australskog Voguea nosila je najnoviji model Sheriff & Cherry naočala, a sve je fotografirao slavni Mario Testino

U svom travanjskom broju australsko izdanje 'modne biblije' Vogue donosi editorijal u kojem su glavna zvijezda sunčane naočale hrvatskog brenda Sheriff & Cherry. Riječ je o jednom od najtraženijih domaćih brendova, a na stranicama Voguea Australia nizozemski top model Lara Stone nosi najnovije Sheriffove naočale - Ibizza Mirror.

 | Autor: Vogue Australia Vogue Australia

Riječ je o modelu u obliku 'maske' iz kolekcije proljeće/ljeto 2016. koje su od prije nekoliko dana dostupne na posebno odabranim prodajnim mjestima diljem svijeta te na www.sheriffandcherry.com. Editorijal je na poznatoj australskoj plaži Bondi Beach snimio slavni Mario Testino koji je ujedno i gost-urednik ovog posebnog izdanja magazina.

 | Autor: Vogue Australia Vogue Australia

Osim u editorijalu s Larom Stone Sheriff&Cherry model Ibiza Mirror pojavljuje se i u sklopu još jednog modnog editorijala na stranicama istog izdanja Vogue Australia.

 | Autor: Vogue Australia Vogue Australia

Ovaj hrvatski brend obožavaju mnogi svjetski celebrityji, uključujući i Rihannu, koja ima nekoliko pari Sheriff & Cherry naočala.

Photo: Vogue Australia

Komentari 0