1/7

Najljepši komadi u životinjskom stilu u novom Budi.IN-u

Volim prirodu, životinje imaju najbolje haljine. To im je Bog podario, a žene obožavaju taj dizajn, osjećaju se prirodno u njemu, objašnjava Roberto Cavalli svoju opsesiju animal printom, a mi vam u novom broju donosimo najljepše komade u životinjskom stilu i ideje kako ih kombinirati. U svakom slučaju, to nije uzorak kojega se trebate bojati, a u maloj količini je itekako poželjan.

Dobro krojeno odijelo svaka bi žena trebala imati u ormaru, ono je poput male crne haljine, što je često isticao i Yves Saint Laurent.

 | Autor:

Uz street style ideje kako nositi odijelo, a ne izgledati muškobanjasto, imamo i najljepša odijela i modne dodatke za kombiniranje iz naših dućana i poznatih online shopova.

 | Autor:

U rubrici interijeri bavimo se crtama, i to ne onim mornarskim, već smo više u Givenchy stanju uma. Ne propustite ideje za osvježiti životni prostor u ovom stilu, pa makar to bilo samo u vidu nove šalice. 

 | Autor:

U beauty rubrici ljubiteljice ruževa doći će na svoje - imamo sve boje, nijanse i teksture. 

 | Autor:

Sve to i još puno modnih, beauty i lifestyle tema očekuje vas u novom Budi.IN-u, koji možete pronaći na kioscima ekskluzivno uz 24 sata od subote, 8. kolovoza do ponedjeljka, 10. kolovoza.  

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: None

Komentari 0