Najljepše prstenje za ljetno vjenčanje

Ljetno vjenčanje san je mnogih mladenaca, pa tako parovi za početak zajedničkog života odabiru upravo tople ljetne mjesece. Kako bi taj dan bio zaista savršen, potrebno je odabrati: pravu lokaciju, dobru glazbu, lepršavu haljnu, lagano odijelo... Preostaje još izabrati savršeno vjenčano prstenje!

Kako bi taj komad nakita doista bio poseban, ali i kvalitetan te savršeno pristajao budućim mladencima, pobrinut će se stručni tim Prahir zlatarnice. U prvoj specijaliziranoj prodavaonici vjenčanog i zaručničkog prstenja u Hrvatskoj otvorenoj u samom centru Zagreba, budući parovi mogu razgledati novu, trendi kolekciju vjenčanog prstenja.

 | Autor:

Kolekciju karakterizira kombinacija žutog, bijelog i crvenog zlata, a neki su komadi oplemenjeni briljantima ili cirkonima. Moderna, ali istovremeno elegantna i nosiva kolekcija, zasigurno će pronaći mnoge poklonike među mlađom populacijom, no isto tako, privući će i ljubitelje klasičnog nakita.

 | Autor:

Novu kolekciju moguće je razgledati i isprobati u Prahir zlatarnici, u Ilici 43. Ondje je budućim mladencima na raspolaganju širok izbor vjenčanog prstenja, te stručni savjeti u terminima koji su rezervirani samo za njih. Nova kolekcija, također je dostupna i u Prahir poslovnici u Velikoj Gorici, Zagrebačka 57.

Cijene prstenja pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0