20. svibnja 2013.

Najbolji recepti iz cijelog svijeta

Thinkstock.

Upoznajte i isprobajte najpoznatija svjetska jela na uzbudljivom kulinarskom putovanju oko svijeta.

Novim specijalom Gastro.hr vodi vas na put oko svijeta uz sve njegove najpopularnije mirise i okuse. Članci, savjeti, recepti i iskustva profesionalnih chefova, ali i foodija, objedinjeni u ovom specijalu čine gastro putovnicu za razne svjetske lokacije.

Kulinarsko putovanje od jednog do drugog kontinenta donosi zanimljive priče i informacije o najpoznatijim jelima Europe, Amerike i Azije kao i specifičnim  namirnicama koje se u njima koriste. Savjetovat će vas što i kako jesti na egzotičnim putovanjima i kojih se jednostavnih pravila pridržavati kako biste pamtili isključivo gastronomske užitke a ne i trovanja hranom.

A kako ne bi sve ostalo na priči, Gastro.hr donosi vam i 12 recepata iz kuharica Kuhinje svijeta u izdanju 24sata koji će vam otvoriti vrata u magičan i gurmanski svijet kuhinja Italije, Francuske, Meksika i Turske, a početkom sljedećeg tjedna možete očekivati i popis restorana internacionalnih kuhinja u Hrvatskoj kao i zanimljive gastro poklone za sve koji su spremni poslati svoju kuhaču s nama na put oko svijeta.

Recepte iz svjetski priznatih kuhinja istražite ovdje.

Komentari 0