Najbolji modni dodaci za ljeto na popustu od 50%

Za blistavi početak ljeta Zaks i Argentum nude popust od 50% na cjelokupan asortiman srebrnog nakita i 25% popusta na zlato

Odlučili ste da ćete baš ovo ljeto zablistati i već sada u mislima slažete modne kombinacije kojima ćete istaknuti svoje najbolje atribute? U tome će vam pomoći Zaks i Argentum s novim vodičem kroz najbolje modne dodatke koje možete kupiti po cijenama sniženim za čak 50% - i kući ponijeti nakit koji ćete uvijek čuvati ili ga pokloniti vama dragoj osobi te čak dati u naslijeđe.

 | Autor: arhiva arhiva

Činjenica je da nakit ističe prirodnu ljepotu žene, pa nije čudno što mnogobrojne dame često ne mogu odoljeti dobrom komadu nakita koji ostavlja snažniji dojam od odjeće, torbice ili nekih drugih modnih dodataka. Zato najveći hrvatski lanci za prodaju nakita od plemenitih kovina, zlatarnice Zaks i srebrnarnice Argentum, nude popust od 50% na cjelokupan asortiman srebrnog nakita i 25% popusta na zlato, koji vrijede bez obzira na način Ovog ljeta uživajte noseći vrijedne modne dodatke koji traju vječno! Donosimo vam pregled najtraženijih artikala s popustom od 50% iz Zaks-a i Argentum-a.

Više informacija potražite na stranicama www.argentum.hr i www.zaks.hr.

Photo: arhiva

Komentari 0