Najbolja ponuda ženskih tajica na Europskom trgu

Polleo Sport je odlučio omogućiti svakoj modno osviještenoj ženi da na jednom mjestu pronađe modernu odjeću u kojoj će zablistati u teretani

Europski trg u subotu, 11. lipnja od 8 sati ujutro, postaje središte sportske prehrane i fitness opreme. Na prestižnoj lokaciji u Ban centru (Ulica Augusta Cesarca 4), otvara se dvanaesta, ujedno i najveća poslovnica Polleo Sport-a u ovom dijelu Europe. Ovakva poslovnica dovest će na Europski trg sve ljubitelje sporta, rekreacije i zdravog života. Na jednom mjestu, kupci će moći pronaći sve što im je potrebno za trening, zdravu prehranu i kvalitetan način života. Tako se centar subotnje špice seli na Europski trg gdje će hrvatski hokejaši, točno kad Grički top označi podne, razbiti Zid Loših Navika te na tradicionalan način Polleo Sporta službeno otvoriti vrata nove poslovnice.

 | Autor:

Dolazak na otvorenje prepuno iznenađenja i fantastičnih popusta, najavile su poznate osobe poput Željka Mavrovića, Lane Jurčević, Filipa Juricica, Marijane Mikulić, Dušana Bučana, Mislava Čavajde, Marija Petrekovića, Igora Barberića, Slavka Sobina, Jelene Perčin, Dušana Bučana te zvijezda Big Brothera – Saše Muheka i Katje Usenik.

 | Autor:

Otvorenje nove poslovnice komentirala je dugogodišnja prijateljica i brend ambasadorica Polleo Sporta, Lana Jurčević:
"Drago mi je što se u srcu Zagreba otvara ovakva poslovnica, prvenstveno zato što u centru nema trgovine u kojoj se može pronaći sve na jednom mjestu - odjeća za fitness, suplementacija i bio kutak. Mislim da će ovaj put posebno sretne biti žene i to iz dva razloga: zbog velikog izbora kvalitetne ženske fitness odjeće te zbog širokog asortimana proizvoda zdrave prehrane.

 | Autor:

Posjetitelji će moći uživati u raznim nastupima te sudjelovati u mnogim nagradnim igrama. Kako Hrvatice vole biti u trendu, sigurno će ih obradovati veliki asortiman ženske fitness opreme, posebno ženskih tajica od kojih svakako treba istaknuti hrvatski brend Zoe Leggings i svjetski popularan američki brend Under Armour.

 | Autor:

Kako se svaka žena voli osjećati dobro u svojoj koži i pritom lijepo izgledati, Polleo Sport je odlučio omogućiti svakoj modno osviještenoj ženi da na jednom mjestu pronađe modernu odjeću u kojoj će zablistati u teretani.

Photo: None

Komentari 0