18. ožujka 2014.

Naf Naf se na velika vrata vraća u Hrvatsku

1/34

U romantičnom okruženju u petak 14. ožujka predstavljena je najnovija proljetno ljetna kolekcija inspirirajućih kombinacija boja i kvalitetnih materijala, prikladnih novom početku.

Popularni brand Naf Naf osnovan je od strane braće Patricka i Gerarda Paryant davne 1973. godine. Prvo prodajno mjesto u Parizu otvoreno je pod nazivom 'Influence', a prva kolekcija dizajnirana 1978. godine pod nazivom Naf Naf pri čemu se svježina i prepoznatljivost održala i do današnjih dana.

 | Autor:

Originalno ime potiče iz bajke o tri praščića od kojih najstariji i najpametniji u Francuskom jeziku nosi ime Naf Naf. Upravo motiv praščića korišten je u prvim marketing kampanjama. Razvoj brenda ne prestaje ni danas a njegova popularnost i dalje raste. Prepoznat je u mnogim modnim krugovima te uvršten u popis najboljih modnih marki.

 | Autor:

Svaka nova kolekcija Naf Naf nosi novo iznenađenje te se širi izvan granica Francuske učvršćujući okosnice svojih kolekcija na motivima: ženstvenost, snovi, moda, romantika, veselje, sreća, smjelost i pristupačnost. Naf Naf čini da svakodnevni život izgleda kao bajka.

 | Autor:

Prepoznatljiv je po haljinama za svaku prigodu a 2010. lansira tzv. princess haljinu, pristupačnu očaravajuću haljinu koja postaje veliki hit. Danas je Naf Naf romantičan, veseli, sanjiv, prpošan i nadasve ženstven brand. Ulaskom u Naf Naf dućan ulazite u jedan nestvaran svijet bajke i jednostavno želite dio njega ponijeti kući.

 | Autor:

Naf Naf organizira niz događanja kojima je filozofija ljepota, gastro iskustvo, glazba i veselje („…beauty, gourmandise, music and happiness…“) uz česta druženja sa kupcima koja sve ostavljaju bez daha i sa osmjehom na licu. Jedan od takvih događanja je i otvorenje novog flagship prodajnog mjesta u centru Zagreba na adresi Ilica 8.

 | Autor:

Ovo je jedan od devet dućana Naf Naf u Hrvatskoj, ostali se nalaze u Osijeku, Dubrovniku, Zadru, Rijeci i Splitu, a očekujemo uskoro otvaranje u Puli.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0