10. prosinca 2012.

Na vrijeme izaberite svoju novogodišnju haljinu

Press materijali.
1/10

Novogodišnja noć savršena je prilika za odjevne kombinacije za koje inače možda ne bismo imali hrabrosti ili bismo smatrali pretjeranim – no tu jednu noć su šljokice, čipka i sjajni materijali ne samo dozvoljeni, već i poželjni.

Naravno, za takvu prigodu nema boljeg odjevnog predmeta od haljine. U potrazi za najvažnijom haljinom u godini, u kojoj želite izgledati jednostavno fantastično, obavezno posjetite Privon.hr i bacite pogled na Allure London ponudu.

 | Autor: Press materijali Press materijali

Tradicionalne novogodišnje boje su crvena, crna, zlatna i srebrna, no ako želite malo iskoračiti, posegnite za ružičastom, plavom ili ljubičastom. Allure haljine dolaze u dugačkim i kratkim verzijama, a od modela tu su popularne „cut out“ haljine za one hrabre koji se ne plaše pokazati malo kože, „optical illusion“ varijante koje posebno laskaju ženskoj figuri, neizbježni bandage modeli, i naravno, vječne male crne haljinice.

Kako vas ne bi u zadnji tren uhvatila panika jer nemate haljinu, na vrijeme odaberite jednu iz Allure ponude na Privonu. Budite sigurne - nećete proći nezapažene.

Komentari 0