15. listopada 2013.

Mračni Aleksandar Žarevac

Jakov Baričić.
1/9

Mladi hrvatski dizajner u novoj kampanji predstavlja hrabru ženu koja voli rock chic te muškarca koji se ne boji eksperimentirati s modom.

 | Autor: Jakov Baričić Jakov Baričić Aleksandar Žarevac pokazao nam se u potpuno novom svijetlu i ovih dana snimio novu kampanju za kolekciju jesen-zima 2013-2014. Izvrsna i provokativna kampanja predstavlja Aleksandrovu kolekciju za aktualnu sezonu koja se upravo nalazi u prodaji. Stilski potpuno drugačiji Žarevac je za ovu kampanju okupio čitav niz mladih ljudi koji su svojim talentom pomogli u stvaranju ove darkerske modne priče. U duhu profinjenog grunge rock stila ove kampanje krije se inspiracija u bendu Pear Jam za što je zaslužan mladi i kreativni fotograf Jakov Baričić.

 | Autor: Jakov Baričić Jakov Baričić Tri mlada lica izvrsno su utjelovila ovu rokersku kampanju, a to su Ema Kovač iz Talia models, te Stipe Batur i Martino Grgić iz Ak model managmenta. Dok je Ema već neko vrijeme prisutna na modnoj sceni i do sada je već par puta nosila Aleksandrove revije, Stipi i Martinu ovo je prva kampanja koju su snimali.

 | Autor: Jakov Baričić Jakov Baričić „Jako sam zadovoljan s kampanjom i sa cijelom ekipom. Radi se o vrlo mladim ljudima koji su, kao i ja, na počecima svojih modnih karijera i puni su kreativnosti. Po prvi puta radim s Jakovom i oduševljen sam rezultatom. Kada sam radio kolekciju, zamišljao sam da ju prate upravo ovakve fotografije. Kolekciju sam predstavio prošle sezone na Perwoll Fashion.hr-u te sam napravio dvije izmjene u dosadašnjem radu. Jedna je stilska jer sam potpuno okrenuo vlastiti dizajn, a  druga je ta što sam po prvi puta odlučio izraditi i predstaviti mušku kolekciju“ , izjavio je Aleksandar Žarevac.

 | Autor: Jakov Baričić Jakov Baričić Mijenjajući vlastiti dizajn, Aleksandar je ostavio damski stil te se odlučio poigrati i predstaviti mračnu i hrabru ženu koja voli rock chic, te muškarca koji se ne boji eksperimentirati s modom. Naglasak je stavljen na kombinaciji ručno pletenih komada s drugim materijalima kao što su koža, baršun i vuna. Njegova vizija pletiva namjenjena je odvažnoj mlađoj generaciji koja se ne boji pokazati stav odjećom na dnevnoj bazi. Riječ o urbano nosivim komadima koji se jako lako daju ukomponirati u svakodnevni način odijevanja.

 | Autor: Jakov Baričić Jakov Baričić Za vrhunski izgled modela u kampanji pobrinuli su se Andrea Leko, koja je bila zadužena za make up, i Nikola Blažinčić koji se pobrinuo za frizure.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0