12. listopada 2015.

Mračna romantika u novoj kolekciji eNVy rooma

Drugog dana BIPA FASHION.HR-a svoju će samostalnu reviju održati poznati modni dvojac eNVy room pod pokroviteljstvom Ghetaldus optike. Modna pista u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma, 28. listopada i ove će sezone ostaviti bez daha sve ljubitelje romantičnog modnog izričaja. Poznat po svojim ženstvenim i raskošnim kreacijama, i u ovoj kolekciji eNVy room ostaje vjeran dosadašnjem izričaju.

Njihove elegantne, lepršave kreacije na modnoj reviji savršeno će upotpuniti modeli sunčanih naočala Fendi iz kolekcije proljeće/ljeto 2016. koje će publika premijerno moći vidjeti na eNVy room reviji.

 | Autor:

Nova kolekcija po odabiru boja, materijala i krojeva najbolje se može opisati kao „dark romance“. Dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević kao osnovni motiv kroz svoje kreacije protežu romantiku i senzualnost što im je glavna inspiracija. Ipak, crna boja daje dozu mističnosti novoj kolekciji. Već s prošlom kolekcijom eNVy room se odlučio na brisanje granica između romantičnih haljina retro kroja i senzualnih modela izrađenih od transparentnih tkanina koje mnogo otkrivaju, ali istodobno daju dozu tajnovitosti. Glavnu riječ i ovog puta vode haljine, ali i već prepoznatljivi eNVy room kombinezoni. Kolekcija završava s eksplozijom boja kroz vezene i prozračne tkanine, te uz neizostavne vjenčanice.

 | Autor:

Cijela kolekcija je opuštenija i ležernija jer prevladavaju slip forme umjesto prijašnjih haljina s korzetima, a u tu se modnu priču odlično uklapaju najnoviji modeli Fendi naočala. Jako nam se sviđa ova suradnja s Ghetaldus optikom jer su naočale odličan dio stylinga na pisti. Svakako daju dozu mističnosti i tajnovitosti jer je pogled skriven što itekako podcrtava našu ideju i atmosferu kolekcije“, ističu Nikica i Vjeko iz eNVy rooma.

 | Autor:

Ova je suradnja nastavak uspješne modne priče s eNVy roomom i Ghetaldus optikom u glavnim ulogama jer je riječ o dva brenda koji prednjače po estetskim i tehnološkim novitetima. Naočale koje će biti prikazane na modnoj reviji eNVy rooma moći će se kupiti u vodećim Ghetaldus optikama već od studenog.

 | Autor:

BIPA FASHION.HR, od 27. do 31. listopada na Zagrebačkom velesajmu slavi 20. jubilarno izdanje. Tijekom pet dana održat će se šesnaest modnih revija, a nastupit će najpoznatiji hrvatski dizajneri te mlade nade modne scene.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Komentari 0