25. kolovoza 2014.

Shooster nudi tenisice za svaki ukus!

1/7

...znanstveno je dokazana činjenica iz Instituta za stopostotnu zabavu Shooster! Mi zabavu shvaćamo ozbiljno, pa smo se poslužili nepogrešivom Sneakermeister metodologijom istraživanja! Naše su ekspertize tako obuhvatile sve glavne indikatore zabavnog života: tulumi /izlazak na cugu/ frendovi / seksualna privlačnost, i rezultati su pokazali da Shooster jamči 100% više zabave od dosadnih starih cipela!

Zato, posjeti lanac stopostotno zabavnih trgovina gdje te uvijek čeka dobrodošlica: kuću svih sneaker brandova – Shooster, the Sneakermeister!

 | Autor:

Za sezonu jesen 2014. čeka te i ful novi model Converse Pearl iz kolekcije Converse Chuck Taylor Woman, u pazi-sad-ovo, blago istrošenoj boji fuksije! OK, ti si cura pa vjerojatno kužiš koja je to boja, mi smo to samo pročitali iz Converse brošure i fakat tako piše. Podsjeti se ovom jedinstvenom i neobjašnjivom fuksijastom bojom na svoje ludo zabavno ljeto i hrabro kroči u novu sezonu super zabave! A novi pearl sedef gumeni potplat kao da isijava toplinu ljetnog sunca i iskre novih avantura! Converse Pearl iz kolekcije Chuck Taylor Woman: prava starka za tebe ako si – a znamo da jesi – šik i kul curka uvijek spremna za više i zabavnije!

 | Autor:

Već si pojurila do Shoostera? Super, ali ček trenutak, samo još da znaš da ako smo mogli izmisliti da postoji Sneakermeister metodologija, onda znaš i da možemo za tebe izmisliti svaki sneaker brand koji poželiš! Zato kod nas imamo i nove modele ostalih cool brandova: Nike, Jordan, Supra, Adidas, Timberland, Vans, DC, Reebok... U Shoosteru žive brandovi kojih nema nigdje drugdje, jer Shooster, the sneakermeister je više od kupnje: Shooster je top-usluga za tebe i iskustvo kojem ćeš se uvijek poželjeti vratiti!

 | Autor:

Više Shoostera– više zabave! Shooster – the sneakermeister

www.shooster.hr

ADRESE:

Shooster
Zagreb
Arena centar
City Center One West
City Center One East
Ilica 22
TC Cvjetni
King Cross
Ilica 57 – Kids
Westgate
Rijeka
Adamićeva 17
ZTC Rijeka
Velika Gorica
Trg kralja Tomislava 38
Split
PTC Joker
City center one
Pula
Portarata 8
Zadar
TC Relja
Koprivnica
Zrinski trg 5
Karlovac
Stjepana Radića 21
Varaždin
Trg slobode 2
Osijek
Trg slobode 2
PTC Portanova
Slavonski Brod
City Colosseum

Komentari 0