21. prosinca 2015.

Modni brand F&F svoja vrata otvorio u Zagrebu

F&F.
1/18

Modni brand F&F za žene, muškarce i djecu donio je u Hrvatsku dašak britanskog stila i otvorio „modni raj“ za sve ljubitelje originalnoga i jedinstvenoga modnog izričaja. Tako odsad svi modni zaljubljenici svaki dan mogu biti u trendu, jer F&F donosi najbolju modu visoke kvalitete po izvrsnim cijenama. F&F osluškuje želje svakoga pojedinog kupca i vodeći se njihovim potrebama kreira odjeću koja će zadovoljiti sve potrebe suvremenog pojedinca. Bilo da je riječ o dnevnom, poslovnom ili večernjem stilu, F&F omogućit će vam da blistate u svakoj prilici i uvijek budete zanimljivi, neopterećeni formom i pravilima i uvijek stremite osobnome i nadasve kreativnome stilskom pečatu.

Prostor je uređen minimalistički i moderno, gdje svaki odjel ‒ ženski, muški, dječji ‒ unutar zajedničkog prostora ima istaknut svoj „modni identitet‟ i organiziran prostor koji se zajednički savršeno uklapaju u cijelu priču stvarajući tako jedinstvenu modnu oazu. Čak 425 m2 stvaraju neodoljivu atmosferu poželjnu za ugodnu kupnju i postaju neizbježna modna destinacija za sve one koji su spremni prihvatiti modni izazov da budu svoji i drugačiji.

 | Autor: F&F F&F

F&F ONA – F&F žena, moderna i samosvjesna, hrabro korača modnim stazama i ne slijedi, nego postavlja svoje vlastite modne trendove. Sjaj glitera, praznično raspoloženje i dekadentni duh sedamdesetih dominiraju svečanim dijelom kolekcije koji poziva na slavlje. Najsvečaniji mjesec u godini obilježite ženstvenim izgledom, a dašak sofisticiranog glamura vašem izgledu darujte detaljima. Ključni F&F komadi su ženstveni kombinezon i svečana haljina u crno bijelom koloritu s obiljem zlatnog sjaja.

 | Autor: F&F F&F

F&F ON  - Aktualna muška kolekcija bazirana je na modelima od džinsa koji savršeno „komuniciraju“ suvremeni, urbani, buntovni, razigrani, rock'n'roll stav današnjeg muškarca. Modna marka F&F stvorena je iz potrebe za nečim novim, drukčijim i originalnim. Utjecaj svojevrsnog vintage stila u kombinaciji s uličnom modom današnjice zaštitni su znak ove modne marke koja kroz stil, materijale, krojeve i dizajn ostaje uvijek autentična i vjerna svojim obožavateljima. 

 | Autor: F&F F&F

F&F NAJMLAĐI – Svake sezone F&F posebnu pozornost posvetio dječjoj modi. Iako su mame te koje najčešće biraju odjeću za „svoje klince“, modno osviještena djeca koja znaju što žele rado biraju ovaj brand. Tako se u ponudi mogu pronaći majice sa zanimljivim natpisima i likovima omiljenih (super)junaka koje djeca mogu izvrsno kombinirati za svakodnevne odlaske u školu ili vrtić te druženje u kvartu. U F&F kolekciji posebno se izdvajaju dječji džins te kaputići i jakne sa krznenim ovratnicima. Kako djeca preferiraju casuallook, ovaj modni brand njeguje upravo taj stil odijevanja. Budući da su djeca stalno u pokretu, udobnost je bila osnovna nit vodilja u kreiranju ove dječje kolekcije.

 | Autor: F&F F&F

Vrijeme je blagdana, vrijeme darivanja, u kojem intenzivno razmišljamo kako razveseliti naše najdraže, a upravo F&F nudi najveći izbor blagdanskih poklona koji će zasigurno izmamiti osmijeh na lica vaših najmilijih.

 

Komentari 0