Modne blogerice u ulozi manekenki

Modni blogovi su posljednjih sezona zaokupili modnu publiku, a svoje autore pretvorili u javne osobe. Svaki dan gledamo njihove stylinga, čitamo o stvarima koje ih inspiriraju i uživamo u njihovoj svakodnevnici. A u subotu 17. ožujka gledat ćemo najpoznatije hrvatske blogerice u ulogama manekenki na pisti Dove Fashion.hr.

Ove sezone brand Dove i Fashion.hr pripremili su posebnu modnu priču s porukom stvarne ljepote u suradnji s poznatom dizajnericom Aleksandrom Dojčinović. Tko bolje može odjenuti blogerice nego dizajnerica koja je vratila jednostavnu eleganciju i ženstvenost na hrvatske ulice?

 | Autor: „Dove revijama oduvijek se posvećuje posebna pozornost, te mi je jako drago zbog ostvarene suradnje, tim više što podržavam njihovu filozofiju stvarne ljepote. Smatram da su njega i stvarna ljepota iznimno bitni faktori za kvalitetan život, a s obzirom da se time vodim i privatno i poslovno iznimno sam uživala u izradi kolekcije. Veliko mi je zadovoljstvo što svojom kolekcijom na jedan poseban, modni način prenosim poruku stvarne ljepote žena“, izjavila je Aleksandra Dojčinović.

U ulozi ambasadorica stvarne ljepote naći će naše najpoznatije modne blogerice: Matea Martek, Ljupka Tanevska, Ana Karadžole, Tina i Lea Bačić, Ana Bacinger, Karla Anić i Anđela Petrović, Katarina Matić i Martina Tomašević, Antonia Ponoš i Isabella Rakonić, koje će u Aleksandrinim modelima demonstrirati različitost osobnosti i tipova ljepote. Kolekcija koju je Aleksandra osmislila za njih biti će prilično stilizirana, upotpunjena modnim detaljima, te vođena teorijom da je ljepota izvor samopouzdanja.

"Aleksandra je iznimno simpatična i draga, fino smo diskutirale o komadu koji šije za mene. Prilagodila je svaki komad stilu i osobnosti svake od nas. Strašno sam uzbuđena što ću nositi prekrasnu Aleksandrinu kreaciju, ali isto toliko se bojim izlaska na pistu. To je dvosjekli mač. I veselim se i strah me. Nadam se da neću pasti ili nešto slično i da mi se ljudi neće smijati jer ne znam hodati i pozirati pred kamerama i fotićima. Nadam se da će sve ispasti dobro i da ću se uspjeti zabaviti! ", komentirala je Ljupka Tanevska.

Talentirana Dojčinović do sada se afirmirala kao jedna od najuspješnijih dizajnerica u Hrvatskoj. Njezine haljine postale su neizostavni dio na crvenim tepisima svih važnih događaja u Hrvatskoj, ali i u svijetu. Podjednako je omiljena i kod stvarnih žena koje svoju svakodnevnicu upotpunjuju njezinim jedinstvenim modnim kreacijama.

 | Autor: Revija Dove by Aleksandra Dojčinović održat će se u subotu, 17. ožujka na Dove Fashoon.hru u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma s početkom u 20h, a izravni prijenos revija možete pratiti na 24sata.hr portalu.

U galeriju detaljnije pogledajte kako su se blogerice provele u showroomu Aleksandre Dojčinović...

Photo: None

Komentari 0