08. studenoga 2013.

Modna kampanja Ana Marie Ricov u jakim bojama i kontrastima

Jelena Balić.

Poznata modna dizajnerica snimila je kampanju za novu kolekciju, a za zaštitno lice izabrala je mladu i uspješnu Claudiu Antičević. Nakon što je novu kolekciju predstavila na nedavno održanom Fashion.hr-u, Ana Maria Ricov snimila je i popratnu modnu kampanju. Modna dizajnerica poznata po vrhunskim krojevima i istančanoj modnoj estetici i ovoga je puta svoju kolekciju dala u ruke poznatoj modnoj fotografkinji Jeleni Balić.

 | Autor: Jelena Balić Jelena Balić

Kampanja je napravljena u obliku look booka sa žarkom pozadinom kako bi Ana Marijna odjeća što više došla do izražaja. Kombinacija boja i posebno krojeni modeli na ovakvoj pozadini najbolje pokazuju njenu modnu igru. Vjerno prateći svoju modnu priču, talentirana Ricov iz sezone u sezonu svojim modelima oduševljava modnu publiku te zasluženo dobiva izvrsne kritike. Cjelokupnu kolekciju za jesen/zimu 2013/2014 karakterizira inspirativni naglasak na modernu arhitekturu.

 | Autor: Jelena Balić Jelena Balić

''Odjeću sam bazirala na  jednostavnoj formi koja je upotpunjena konstrukcijskim rezovima pod pravim kutevima. Slojevitost, geometrija te snažni kontrasti glavne su karakteristike moje nove kolekcije. Snimanje je prošlo izvrsno, kao i svaki puta do sada. Ovoga puta smo kolekciji 'dali' malo žarkih boja i predstavili jedno malo drugačiju i šareniju AMR kampanju“, izjavila je Ana Maria Ricov.

 | Autor: Jelena Balić Jelena Balić

Kolekcijom prevladavaju transparentne tkanine, koje u kombinaciji s gustim, neprozirnim tkaninama stvaraju efekt dinamičnosti. Paletu boja čine nezaobilazna crna te tonovi sive, tirkizna i zelena boja. Tkanine koje prevladavaju kolekcijom su vuna, viskoza te pamuk.

 | Autor: Jelena Balić Jelena Balić

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0