Modna bajka zvana Orašar

Mlada modna ekipa za kraj godine odlučila je iznenaditi sve koji prate njihov rad, te je za potrebe ovog snimala odlučila oživjeti jednu od najpoznatijih božićnih priča – Orašara.

 | Autor: Karmen Poznić – Oblak Photography Karmen Poznić – Oblak Photography Nakon editorijala „Primadonna Girl“, u kojem je predstavljem mladi talentirani dizajner Aleksandar Žarevac, „Malene“ koja je inspirirana čuvenim filmom s Monicom Bellucci, u kojem su prikazane kreacije Anamarije Brkić i brenda A'marie, te priče "Skyfall" gdje je predstavljen rad mladog dizajnera Ivana Alduka, koji ove godine slavi 5 godina rada, na red je došla i priča s kojom mlada uigrana ekipa ispraća godinu na izmaku.

 | Autor: Karmen Poznić – Oblak Photography Karmen Poznić – Oblak Photography Ovoga puta na jedan sasvim drukčiji način izvela je modu na ulice. Nit vodilja bila je upravo bajka, a za bajke najbolje su upravo Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević dizajnerice brenda Boudoir koje su ove godine na posljednjem CAP-u proslavile 10 godina svoga rada velikom revijom „Rocking Baroque“.

 | Autor: Karmen Poznić – Oblak Photography Karmen Poznić – Oblak Photography Balet Orašar je čarobna priča o Božiću te je idealno mjesto za spoj prekrasnih Boudoir haljina i baletnih papučica. U ovom dijelu projekta željeli smo ući u taj bajkovit svijet te prikazati tu priču u nekom novom, modnom duhu. Spoj plesa i mode bila je želja mlade modne blogerice i plesačice Barbare Repe. Uz Barbaru Repe, sudjelovala je i Nika Grah, mlada maturantica i plesačica Plesnog studija Edite Cebalo također u ulozi lutke.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: Karmen Poznić – Oblak Photography

Komentari 0