Moda 14. prosinca 2015.

Zvijezde su poludjele za pepita kaputićem

@splashnews.com.

Retro nikada neće biti svrgnut s modnih pista, pogotovo ako je riječ o kaputićima i to modelima naglašenima uzorkom koji je klasika. Ljubav prema prošlim vremenima iskoristile su i poznate dame koje ove zime ne izlaze iz kaputića pepita uzorka. Neke od njih dale su ovom vječnom komadu dozu modernog pa su umjesto kombinacije crne i bijele boje odabrale kombinaciju crne i tirkizne.

Mi smo pak odmah poželjeli uskočiti u modele koje vole zvijezde jer odišu takvom profinjenošću da im je teško odoljeti. Da ne spominjemo kako će što god da obučete na ovakav kaputić, bilo da je riječ o chic suknjici, trapericama i hlačama, izgledati jako elegantno.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell

Zanimljivo je kako su ovaj tip tkanine nosili pastiri u vidu ogrtača. No, nije trebalo dugo da aristokracija shvati čari ovog šarmantnog uzorka. 1930. godine pepito tkanina je postala simbol bogatstva i usvojena je od strane engleskih dama visokog društva, a danas ovaj uzorak nose Liv Tyler, Demi Moore, Jennifer Lopez pa čak i naša Nikolina Ristović.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Liv svoj kaputić nosi čak i casual izdanjima, a Demi Moore bira krajnje sofisticiran look i to s dozom tirkizne.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Jennifer Lopez zaokružila je svoj look crnom torbicom i naočalama s debelim mačkastim okvirima koji su se odlično uklopili u ovu kombinaciju, a Nikolina Ristović se kao i Demi odlučila na razigraniju varijantu pepita kaputića.

 

Komentari 0