Moda
torba

Žuta ljetna torbica unosi dobro raspoloženje u svaki look

  • Žuta torbica pravi je ljetni statement komad
  • Od mini modela do velikih prostranih torbi, lako se kombiniraju uz svaki styling
  • Od high end brendova do pristupačnih modela, pronašli smo torbu za svakoga

Žuta boja nas čini sretnima – u to nema sumnje. Dovoljno je samo kratko pomisliti na sunce ili slasni sladoled od limuna i osmijeh je na licu. A teorija boja također potvrđuje ovu tezu - žuta je simbol topline, optimizma i vedrine. Pa zašto ne biste svom vlastitom stilu dali injekciju boje za bolji osjećaj?

torba | Autor: Instagram@posterstore Instagram@posterstore

Dizajneri od Pariza do New Yorka očito su istog mišljenja - žute ljetne torbe postale su najblistaviji modni trend sezone vodeći se uz misao: ako imaš žutu ljetnu torbu u ruci, možeš jedino imati dobar dan!

Liu Jo torbice Možda vas zanima Liu Jo torbice na sniženju: pronašli smo 21 model, za svaku priliku Rubrika Moda Moda

torba | Autor: mango mango

torba | Autor: Pr Pr

S lijeva na desno: Bershka (79,90 kn), Mango (169,90 kn), Zara (179,90 kn)

Čak i ako spadaš u skupinu koja se kune u zagasite tonove i smirene modne trendove, žute ljetne torbe rijetko koga ostavljaju ravnodušnim. Ali odakle dolazi ovaj modni trend? Ne viđamo ga samo na modnoj pisti, primjerice kod Loewea, Courrègesa, Diora ili MSGM-a već ga nalazimo i na društvenim mrežama.

torba | Autor: Instagram@ninasandbech Instagram@ninasandbech

Upadljive, neonske, smirene i pastelne, sve nijanse žute dolaze u obzir, baš kao i veličine torbi! Primjerice, Longchamp interpretira svoj kultni Le Pliage Filet model u svijetloj, upečatljivoj boji. Staud i JW Anderson poigravaju se siluetama, uvodeći skulpturalne modele i iznenađujuće oblike. Sve ovisi o ukusu i željama.

torba | Autor: Instagram@emilisindlev Instagram@emilisindlev

torba | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: Jacquemus (450 eura), JW Anderson (690 eura), Staud (305 eura)

Ako misliš da se žute ljetne torbe teško kombiniraju, varaš se. Idealne su kada svom outfitu želiš dati dozu optimizma. Osim toga, žuta kao boja je iznenađujuće svestrana i nije tako kičasta kao što se možda čini na prvi pogled. Kao modni dodatak, ova torba stvara kontrast sa šarenim outfitima (roza, zelena i plava se sjajno nadopunjuju sa žutom), a monokromnim lookovima u zemljanim tonovima pružat će pravi chic odmak.

polo majica Možda vas zanima Polo majice se vraćaju, ali ovoga puta u iznimno cool i seksi izdanju! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@emilisindlev

Komentari 0