Moda

Zrinka Cvitešić zablistala u haljini Matije Vuice

Jedna od naših najpopularnijih glumica u nedjelju 13. travnja osvojila je najprestižniju britansku kazališnu nagradu za ulogu u mjuziklu ''Once''. Nagrada Laurence Olivier održana je u Londonu, a Zrinka je i za ovu prigodu odabrala haljinu s potpisom Matije Vuice.

Haljina u klasičnom stilu Matije Vuice izrađena je od kombinacije bijele čipke i prozirnog materijala te strogo prati liniju tijela.

 | Autor: Ian West/Press Association/PIXSELL Ian West/Press Association/PIXSELL

Prozirni dio čini i gornji dio bez rukava, a detalj s čipkom na jednom ramenu daje iluziju jedne naramenice dodatno ukrašene velikim tilom koji asocira na cvijet. Bogato izvezeni uzorak dominira haljinom, a zanimljiv detalj je i blagi šlep na haljini. Iako haljina kombinira proziran materijal, ni u jednom trenutku ne djeluje provokativno, već vrlo elegantno i damski te primjereno crvenom tepihu.

 | Autor: Ian West/Press Association/PIXSELL Ian West/Press Association/PIXSELL

Zrinka je frizuru i make up u potpunosti prilagodila uz haljinu. Raspuštena kosa s razdjeljkom počešljanim na stranu na krajevima je blago uvijena i daje dojam zlatnih vremena Hollywooda. Licem dominiraju intenzivno naglašene oči pomoću debele linije crnog tuša i umjetnih trepavica, a svježinu licu i finalni touch je dao ružičasti ruž na usnama.

 | Autor: Ian West/Press Association/PIXSELL Ian West/Press Association/PIXSELL

U svakom slučaju, haljina i make up su pun pogodak za ovu manifestaciju, a ujedno i izvrsna reklama za dizajn Matije Vuice kojem je Zrinka vjerna već godinama. Odlična suradnja pokazala se dobitnom kombinacijom i ovoga puta jer haljina u potpunosti laska glumici, dajući konačan graciozan i elegantan dojam.

U galeriji pogledajte više fotografija...

Photo: Ian West/Press Association/PIXSELL

Komentari 0