Moda
1/25

Zoran Aragović i Ines Preindl savršen su spoj

Modni dizajner Zoran Aragović, koji stoji iza brenda BiteMyStyle, svoju muzu pronašao je u voditeljici Ines Preindl. Kombinacija otkačenih uzoraka i boja te neobičan dizajn spojili su ovo dvoje kreativaca u lijepu modnu i prijateljsku priču.

''Ines sam upoznao prije više od deset godina, ona je tada radila modni prilog za jednu TV emisiju i u dućanu gdje sam imao izložene svoje prve radove. Ona ih je primijetila, raspitala se o meni i bila je to ljubav na prvi pogled. Poslije mi je priznala kako ju je moj dizajn asocirao na londonsku modu i kako želi da surađujemo'', započinje Zoran.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Nastavlja kako mu je upravo Ines prva pružila priliku da svoj rad kroz nju prezentira medijima i zaista joj je na tome zahvalan. Dijele vrlo sličnu estetiku, a što je isto tako važno, "kliknuli" su i na onoj privatnoj razini tako da mu je posebno drago što za Ines može reći da mu je uz njihove modne avanture i divna prijateljica i podrška.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Od poslovne suradnje do iskrenog prijateljstva

Ines se nadovezuje uz Zorana i također ponavlja kako imaju istu estetiku, a posebno voli njegovu maštovitost koja kroz godine postaje sve bolje interpretirana u njegovim kreacijama. Oduvijek je voljela stvari koje su drugačije, a Zoran voli kreirati odjeću koja nije stereotipna i predvidljiva - upravo to ih je i spojilo.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

''Ono što posebno cijenim kod Zorana je, kad nešto stvara, ukomponira i ono o čemu smo nas dvoje razgovarali i onda se ja totalno zaljubim u tu kreaciju koju točno znam na što bih nosila i čime kombinirala. A najveći mi je kompliment kad me odmjeri i nasmiješi se, onda znam da ga dostojno predstavljam kao njegova vjerna ambasadorica i prijateljica'', pojašnjava nasmijana Ines.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Zoran također naglašava kako je i nakon toliko godina suradnje njemu najdraže što kada Ines zatreba odjeća za neko snimanje ili event, već unaprijed točno zna što će joj osmisliti i biti siguran da će ona to odlučno nositi i biti zadovoljna. Često pričaju o modi i trendovima tako da je njihova suradnja temeljena na povjerenju zaista idealna.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

''Ja se trudim Ines uljepšati svojim kreacijama maksimalno, a ona mi to opet vraća tako što moj dizajn prezentira u najboljem svijetlu. Često dobivam komentare od svojih klijentica kako upravo Ines najbolje dočarava moj brend jer sa lakoćom nosi i one dnevne umjerenije kao i one večernje ponekad malo avangardnije kombinacije'', s ponosom objašnjava Zoran.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Otvorena komunikacija je put do odličnog odnosa

Ines se nadovezuje i kaže kako nikada nemaju nedoumica, jer si već pogledima sve kažu i znaju što i kako treba biti. Ako nije dobro, idu od početka! Kada su Inesine omiljene kreacije u pitanju, ima ih puno, ali haljina boje fuksije s crnim i ljubičastim detaljima, koju joj je Zoran napravio za jedan party prije par godina, joj ima posebno mjesto u sjećanju.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

''Naravno da se znamo nekada i porječkati, no tu su zaista sitnice, jer ja ponekad malo znam "zabrijati" pa me ona upozori da je nešto ipak malo prekratko ili preotvoreno jer ipak je sad ozbiljnija. Uz to je i mama pa onda ja smirim doživljaje i napravim umjerenije kombinacije. Drago mi ja da uvijek s obje strane bude uložen trud da ta naša modna suradnja bude što uspješnija tako da se zaista vrlo rijetko " zakačimo" oko nečega'', prepričava svoj odnos s popularnom voditeljicom Zoran.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Kada se radi o priprema za neke određene i posebne evente, Ines objašnjava da i ne postoji neki poseban proces. Zoran je jednostavno upita želi li haljinu ili nešto drugo, a zatim Ines jednostavno kaže što želi u tom trenutku. Ostalo sve Zoran odlučuje i uvijek to bude točno što je ona zamislila.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

''Anegdota zaista imamo puno, ipak u ovih desetak godina koliko surađujemo svašta se dogodilo. No meni su uvijek najslađe one kada se nešto radi u zadnji tren pa bude ili preusko ili prekratko ili nenosivo, pa se mora brzo odreagirati i nekako tu kreaciju prekrojiti da izgleda fenomenalno, a da nitko ne primijeti našu improvizaciju. Tako da - škare, igla i konac su uvijek moji modni dodaci u torbi jer nikad se ne zna'', kroz smijeh je zaključio dizajner.

Prostor: Muzej Suvremene Umjetnosti Zagreb

U glariji pogledajte više fotografija...

Photo: Goran Jakuš/Pixsell

Komentari 0