Moda

Znate li kako odabrati kaput prave dužine?

Omiljeno zimsko pokrivalo zaslužuje da mu posvetite pažnju jer će upravo ono narednih mjeseci određivati imate li stila ili ne

Nažalost ili na sreću, kako za koga, nekako su ekspresno ljetne haljinice zamijenili topli kaputi. Kako se ispod njega skrivaju sve čari vašeg zanimljivog stajlinga, važno je posvetiti vrijeme i samom odabiru ovog omiljenog zimskog pokrivala.

No, jeste li ikada razmišljali o činjenici da svaka dužina kaputa ne pristaje svakome? Štoviše, njegovu dužinu biste trebali birati prema vlastitoj visini. Pitate se kako?

Kratki kaput

 | Autor: arhiva arhiva

Kaput koji završava u visini vaših kukova idealan je ako ste nižeg rasta. Ovakav model će u prvi plan staviti vaše noge i vizualno ih izdužiti, a ako želite pojačati optičku iluziju visine - odaberite kaput u nježnim, pastelnim bojama.

Kaput srednje dužine

 | Autor: arhiva arhiva

Ako ste niži od 165 centimetara, najbolje će vam pristajati kaputi koji završavaju iznad koljena. Obratite pozornost i na detalje poput strukiranog modela ili remena koji će istaknuti vaše obline.

Dugački kaput

 | Autor: arhiva arhiva

Visoke dame najbolje će izgledati u dugačkim kaputima koji sežu ispod koljena. Dajte si oduška i odaberite modele s upečatljivim detaljima koji će upravo na vama najviše doći do izražaja.

Photo: arhiva

Komentari 0