Moda

Znaš li da možeš imati pidžamu s uzorkom svog ljubimca? Vlasnici luduju za ovim komadom

  • Ah ta njegova slatka njuškica! Tko je ne bi imao uz sebe dan i noć!
  • Sad imaš mogućnost slike svog ljubimca isprintati na pidžamu
  • Ma koliko preslatko zvučalo, cijena je ipak paprena

Sve je više modni dodataka i odjevnih predmeta koji mogu biti personalizirani i tako tvore unikatne komade. Vođena tom idejom Patricia Altschul, koja stoji iza brenda Patricia's Couture, osmislila je pidžame, jastuke, šalove i deke na kojima print može biti lik tvog ljubimca. I to ne na način da sliku Bele ili Binga isprintaš preko prsa već se napravi uzorak, izrezana slika glave tvog ljubimca prekriva kao print cijelu tkaninu. 

Možda vas zanima Ako ovo jedeš svakodnevno tvoje će lice biti besprijekorno Rubrika Beauty Beauty

Na društvenim mrežama možemo vidjeti koliko su veliku popularnost stekle ove pidžame. Korisnici Instagrama u njima se fotkaju i ponosno objavljuju slike. Pa zašto i ne, uz ostale stvari koje volimo raditi s najdražom životinjicom poput razgovaranja, spavanja u istom krevetu itd. i fotkanje za Instagram je omiljena zabava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @patricias_couture on

Brojni korisnici društvenih mreža oduševljeni su ovim pidžamama te se pitaju kako se ranije netko toga nije sjetio. Cijena na web stranici s koje možeš naručiti je 179 dolara odnosno 1160 kuna. Ups! Moramo priznati kako je ovo paprena cijena za uniseks pamučnu pidžamu, ali ako imaš viška novaca - čini nam se kao zanimljiva opcija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @patricias_couture on

Kupci su ostavili brojne recenzije, a neke od njih glase: ''Oduševljena sam pidžamom koju sam kupila. Izvrsne je kvalitete i tako je meka. Nakon što sam prije nekoliko mjeseci izgubila svog ljubimca, sad mogu spavati s njim svake večeri. Čak je i nekoliko mojih prijatelja naručilo pidžame nakon mojih objava na društvenim mrežama.'' Hmmm

''Ove pidžame su bile poklon mojim prijateljima i nadmašile su apsolutno sve. Jako su kvalitetne, a fotografija je veličanstvena. Preporučio bih ih svima.''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @patricias_couture on

Možda vas zanima Koji je kućni ljubimac idealan za tvoj znak Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0