Moda

Znanost kaže da smo u OVOJ boji muškarcima najseksi

Uvijek nas je zanimalo postoji li određena nijansa u kojoj se muškarcima najviše sviđamo? Izgleda da postoji...

Priznajemo, i nismo toliko šokirani... Istraživanja pokazuju da smo muškarcima najviše seksi u crvenoj boji. Za nas je ovo super vijest jer je upravo crvena jedna od najpopularnijih boja sezone. 

 | Autor: ABACA/PIXSELL ABACA/PIXSELL

Stručnjaci tvrtke House of Colour, specijalizirane za pronalazak najbolje nijanse za nečiji ten, tvrde da je crvena boja koja u muškarcima budi strast, potiče plodnost i želju za seksom, a kako je upravo ovo boja koju najčešće povezujemo s ljubavlju, žena u crvenom će najprije zapeti za oko muškarcu.

 | Autor: Wenn Wenn

Dovoljna je tek jedna crvena majica, ali nitko ti neće moći stati na put obučeš li se od glave do pete u crveno. A ako u svom ormaru još uvijek nemaš nijedan crveni komad, nije li ovo apsolutno najbolji razlog za odlazak u shopping? Srećom pa se ponuda u trgovinama ove sezone "crveni" više nego ikada...

 | Autor: miss7 miss7 Bershka jakna (450 kuna), H&M haljina (450 kuna), Zara sako (400 kuna)

Osim crvene haljine (i naravno donjeg rublja!) postoji još nekoliko crvenih komada koje možeš odmah dodati u svoj ormar. Smijemo ti predložiti jednu jaknu/kaput? Ili možda blejzer? A kako su tek crveni modni dodaci efektni!

 | Autor: miss7 miss7 Zara torbica (700 kuna), H&M suknja (675 kuna), H&M kaput (975 kuna)

Moramo priznati da našim muškarcima zaista neće biti lako ove sezone...

Photo: ABACA/PIXSELL

Komentari 0